Web-palvelulla kirjojen irtokannet ja selkätarrat vaivatta

Web-pohjaisen palvelun kautta on mahdollista tilata personoidut kirjojen irtokannet tai selkätarrat nopeasti ja kustannustehokkaasti. Palvelu on ainutlaatuinen jopa globaalisti.

”Personointi on yksi globaaleista megatrendeistä ja se ilmenee esimerkiksi siinä, että ihmiset etsivät personoituja lahjoja. Toisaalta kirjat ovat suosittu lahja – myydyistä kirjoista 40 prosenttia menee lahjoiksi. Web-palvelussamme yhdistyvät nämä kaksi asiaa: sen kautta on mahdollista tilata personoidut irtokannet lahjakirjaan”, kertoo toimitusjohtaja Hanna Chaker DesignMyBooks.com Oy:stä. 

Lisäksi palvelun kautta on saatavissa kirjojen personoituja selkätarroja, joilla kirjat voi sävyttää muuhun sisustukseen sopivaksi.

”Palvelumme suunnitteluohjelman avulla asiakas voi itse suunnitella irtokannet tai selkätarrat, tai käyttää valmiina olevia malleja. Kansiin voi lisätä omat tervehdykset, kuvat ja jopa videotervehdyksen QR-koodin avulla. Tilaus etenee tulostukseen automaattisesti ja valmiit tuotteet toimitetaan kotiin muutaman viikon sisällä. Palvelu on hyvin käyttäjäystävällinen.”

Tilauksen nopeuttamiseksi palvelussa on mahdollista lukea kirjojen ISBN-numerot viivakoodilukijalla, jolloin ohjelma hakee automaattisesti kirjan tiedot ja tulevaisuudessa myös tarkat mitat.

Myönteinen palaute rohkaisee

”Palvelu on uniikki koko maailmassa. Vielä muutama vuosi sitten tämä ei olisi ollut mahdollista, mutta nopeasti kehittynyt digipainotekniikka mahdollistaa uudenlaiset tuotteet.”

Palvelu lanseerattiin syksyllä 2012. Pääasiallisin markkinointikanava on ollut sosiaalinen media, jota kautta saatu välitön palaute on ollut erittäin myönteistä.

”Personoitujen painotuotteiden kasvu on ollut huimaa. Siihen perustuen odotamme kovaa kysyntää myös meidän palvelullemme.”

Chakerin mukaan Tekesin rahoitus antoi eväät tuotekehitykselle nopealla aikataululla. Nuorta kasvuyritystä odottavat kuitenkin kovat haasteet markkinoiden valloittamisessa.

”Pienelle kasvuyritykselle globaalin palvelun lanseeraaminen ja markkinointi on valtava ponnistus, erityisesti niukilla resursseilla. Juuri tähän kriittiseen vaiheeseen tarvittaisiin tukea.”

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Hanna Chaker
DesignMyBooks.com Oy
Puh. 040 844 5792
hanna.chaker(at)designmybooks.com
www.designmybooks.com

Teksti: Teonsana Oy
Kuva: DesignMyBooks.com Oy