Tietopankki

Tarjoamme monipuolista tietoa innovaatiotoiminnan, kasvun ja kansainvälistymisen tueksi. Hyödynnä ennakointi- ja julkaisuaineistomme.

Uusia julkaisuja

Tekesin asiakkaat

Sadat yritykset ja tutkimusryhmät asioivat vuosittain Tekesin kanssa. Uusimmat rahoitustiedot ja ohjelmiin liittyvät projektitiedot löydät avoimen tietoaineiston hakukoneista.

Avoin tietoaineisto

Avoimesta tietoaineistosta voit hakea tietoja Tekesin myöntämästä ja maksamasta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoituksesta, rahoitetuista projekteista ja niiden tuloksista.
 
Tekesin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoituksen avoimesta datasta voit hakea esimerkiksi organisaation nimellä tai määritellä haluamasi vuodet, organisaatiolajit, organisaatioiden koot, toimialat tai maakunnat.

Voit valita, haluatko tiedot html-, excel- vai pdf-muodossa.  

Myönnetty ja maksettu rahoitus

Rahoituspäätöstä tehdessään Tekes sitoutuu rahoittamaan tutkimus-, kehitys- tai innovaatioprojektia myöntämällään summalla. Tekes maksaa myöntämänsä rahoituksen projektin etenemisen mukaan.


Projektitietoja

Julkisen tutkimuksen ja Tekesin ohjelmiin kuuluvien yritysprojektien tietoja pääsee etsimään suoraan avoimen tietoaineiston sovelluksesta. Voit suodattaa avointa dataa esimerkiksi ohjelmittain tai organisaatiotyypeittäin.

Hakutuloksissa voi esiintyä vaihtelua ja vanhemmassa aineistossa voi olla vähemmän tietoa kuin tuoreemmassa. Esimerkiksi uusilla tutkimustyypeillä ei voi hakea vanhemmasta aineistosta tietoja.

Asiakkaiden tuloksia

Tekes uutisoi nettisivuillaan ja uutiskirjeissään yritysten ja tutkimusorganisaatioiden projekteista.