Laskutus

Tekes vastaanottaa laskuja vain sähköisessä muodossa. Laskun maksuehdon tulee olla 21 päivää, jos maksuajasta ei ole erikseen muuta sovittu.

Laskutusosoite

Tekesin verkkolaskuosoite/OVT-tunnus:                   
003705126964

Opus Capita Group Oy:n välittäjätunnus:                      
003710948874

Tekesin Y-tunnus: 
0512696-4

ALV-tunnus: 
FI05126964

 

Mikäli teillä ei ole järjestelmää verkkolaskujen tekemiseen, voitte tehdä verkkolaskun maksutta Postin Verkostopalvelun tai Baswaren Supplier portaalin kautta. Verkkolaskutuspalveluun kirjautuminen ja sen käyttöön liittyvät ohjeet saatte osoitteesta www.valtiokonttori.fi/verkkolaskutus. Rekisteröityessänne toimittajaksi Tekes löytyy kohdasta Valtionhallinto/ Innovaatiorahoituskeskus Tekes.

Vastaanotamme verkkolaskujen mukana myös sähköisessä muodossa olevia laskuihin liittyviä liitteitä. Liitteiden suositeltava tiedostomuoto on pdf. Jos laskun liitteiden lähetys operaattorinne kautta ei ole mahdollista, liitteet lähetetään sähköpostilla osoitteeseen: hankinnat(at)tekes.fi

Emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä laskuja, koska ne eivät ole verkkolaskuja.

Innovaatiosetelin laskutusohje

Laskut lähetetään yllä mainittuun laskutusosoitteeseen verkkolaskuina. Toimitettavassa laskussa voi olla maksuehto 21 päivää, jonka kuluessa Tekes pyrkii laskun maksamaan. Maksun mahdollisesti myöhästyessä, Tekes ei kuitenkaan maksa sille korkoa. Pyydämme lisäämään seuraavat tiedot laskuille käsittelyn nopeuttamiseksi:

  • Tekesin hankevastaavan sähköpostiosoite (etunimi.sukunimi@tekes.fi) lisätään laskun kenttään Ostajan yhteyshenkilö ("BuyerContactPersonName").
  • Rahoituspäätöksen diaarinumero merkitään kenttään Tilausnumero/Tilaustunniste ("OrdererIdentifier")
  • Jos rahoituspäätös tehty vuonna 2016: tiliöintikoodi TK1Tekes merkitään kenttään Ostajan viite tai Tiliöintiviite ("AccountDimensionText").
  • Jos rahoituspäätös tehty vuonna 2017: tiliöintikoodi TK1Tekes17 merkitään kenttään Ostajan viite tai Tiliöintiviite ("AccountDimensionText").

Pyydettyjen tietojen on oltava verkkolaskun visuaalisen kuvan lisäksi laskusta muodostetussa xml-tiedostossa.

Muu laskutus

Henkilökohtaiset palkkiolaskut sekä Tekesin rahoituspäätöksiin liittyvät laskut lähetetään edelleen osoitteeseen:

Innovaatiorahoituskeskus Tekes
PL 69
00101 Helsinki

Lisätietoja

talouspalvelut (at) tekes.fi