Terveyttä biteistä

Health Tuesday

   
Terveyden ja hyvinvoinnin ajankohtaisia teemoja digitalisaation näkökulmasta avaava tapahtumasarja jatkuu pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 8-10.

Health Tuesday -tapaamisissa pääset keskustelemaan terveyden, hyvinvoinnin ja terveysteknologian parissa toimivien yrittäjien, terveydenhuollon ammattilaisten, päätöstentekijöiden, sijoittajien ja julkisen sektorin edustajien kanssa.

Tapahtumat ovat Helsingissä, mutta niitä voi seurata myös webcastingina etänä ja videotallenteina tapahtumien jälkeen. Useilla paikkakunnilla järjestetään webcastingin pohjalta rinnakkaistapahtumia, joihin tulevat linkit kunkin Health Tuesday -tapahtuman sivulle. Twitterissä tapahtumasta voi keskustella tunnisteella #healthtuesday.

 

Tulevat tapahtumat

Menneiden tapahtumien esitykset ja videotallenteet

 

Anna ideasi!

Health Tuesday -isäntänä toimiva ohjelmapäällikkö Kari Kataja ottaa mielellään kommentteja vastaan tapahtumakonseptista, tapahtumien aiheista ja puheenvuorojen esittäjistä. Kussakin tapahtumassa on varsinaisten puheenvuorojen lisäksi mahdollisuus esittäytyä Speakers' Cornerissa. Tekes valitsee Speakers' Cornerin esiintyjät ehdokkaiden joukosta.

Kari Kataja
kari.kataja(at)tekes.fi
Puh. 050 5577 626