Team Finland Teollinen internet

Rahoitusta, verkostoja, markkinatietoa ja kansainvälistymispalveluja Team Finland Teollinen internet -ohjelmasta.

Kenelle ohjelma on tarkoitettu

Oletko innovatiivinen suomalainen yritys, joka tarjoaa teollisen internetin (esim. sensoridatan hyödyntämiseen tai laitteiden väliseen kommunikaatioon pohjautuva liiketoiminta, reaaliaikaiset palvelu- ja tuotantoprosessit, massadatan analysointi ja tekoälyratkaisut) ratkaisuja globaaleille markkinoille? Kehitätkö parhaillaan innovatiivista liiketoimintamallia, tuotetta tai palvelua ja etsit sille uusia markkinoita? Vai tarvitsetko valmiita digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnassa hyödynnettäväksi?

Team Finland Teollinen internet -ohjelma järjestää myös hakuja tutkimuslaitoksille. Hauista tiedotetaan ohjelman verkkosivuilla ja niissä edellytetään aina verkottumista yritysten kanssa.

Rahoitusta ja kansainvälistymispalveluja yrityksille

Team Finland Teollinen internet -ohjelma tarjoaa suomalaisille yrityksille kattavan palvelukokonaisuuden Tekesin rahoitusta ja Finpron kansainvälistymispalveluja. Palvelukokonaisuus sisältää rahoituksen globaaleille markkinoille tarkoitettujen tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja pilotointiin sekä pääsyn osaksi huolellisesti valittuja yritysryhmiä, joiden tuotteet ja palvelut esitellään markkinoille (esim. USA, UK, Saksa).

Ohjelman tavoitteet

Team Finland Teollinen internet -ohjelman tavoitteena on tukea suomalaisia yrityksiä liiketoiminnan uudistamisessa sekä saavuttamaan edelläkävijäasema teollisen internetin ratkaisujen kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Tähän päästään ekosysteemien rakentamisella uudenlaisen yhteistyön kautta.

Tutustu markkinoiden mahdollisuuksiin

Team Finland Market Opportunities -palvelu tarjoaa liiketoimintamahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla ja jopa suoria myyntiliidejä.

Tutustu Market Opportunities -palveluun tästä

Digitaalisuudesta kasvu- ja liiketoimintamahdollisuuksia

Uusia liiketoimintamahdollisuuksia avautuu myös muilta digitaalisuuden alueilta. Tutustu Tekesin muiden digitaalisuuteen liittyvien ohjelmien tarjontaan.

Juuri nyt

Mikä on teollinen internet?

Teollinen internet tarkoittaa sulautettujen ja älykkäiden laitteiden ja järjestelmien, saatavan tiedon analytiikan sekä työn tehokasta yhdistämistä suoraan liiketoiminnassa hyödynnettäväksi. Se mahdollistaa täysin uudenlaisia liiketoimintamalleja ja kilpailukykyisiä palveluja asiakastarpeisiin.

Smart IoT from Finland

Ajankohtaista

Error in Article feed: {{error}}

Ei hakutuloksia

{{article.PageName}}
{{article.Ingress}}
Paikka: {{article.Place}}
{{article.TimeFrameTitleByArticleType}} {{article.TimeFrame}}
{{article.ContactPerson}}

Tapahtumat

Error in Article feed: {{error}}

Ei hakutuloksia

{{article.PageName}}
{{article.Ingress}}
Paikka: {{article.Place}}
{{article.TimeFrameTitleByArticleType}} {{article.TimeFrame}}
{{article.ContactPerson}}

Twitter