Maailmanvalloittajien polulla

Liideri-projektin avulla maailmankartalle

Miten sinne mualimalle oikein piästään?  Kannattaako sinne tähdätä? Savolainen perheyritys Hydroline ei uskonut teollisen tuotannon uhkakuviin, vaan lähti ennakkoluulottomasti kehittämään yrityksen sisäisiä toimintamalleja ja liiketoimintaa. Hydraulisylintereitä valmistavalla yrityksellä on vaatimattomana päämääränään maailmanvalloitus, mikäs muukaan.

Teollisen tuotannon kuolemaa Suomessa on povattu jo pitkään, mutta Hydrolinella siihen ei uskota.

Tähän mennessä Hydroline on uudistanut tuotantolinjojaan. Nyt keskitytään uudistusten täysimittaiseen hyödyntämiseen. Hydrolinen projektissa osana Tekesin Liideri-ohjelmaa rakennetaan oma sovellus, jonka ytimessä ovat johtaminen ja jatkuva kehittäminen sekä uuden oppiminen kaikilla organisaation tasoilla.

Ihmisissä piilee yrityksen potentiaali

Hydrolinella uskotaan ihmisiin. Ihmisissä piilee jokaisen yrityksen potentiaali parantaa ja kehittää uuden luomista. Uudenlaiset toimintamallit eivät kuitenkaan koske ainoastaan Hydrolinea, vaan siihen sitoutuvat myös kumppaniyritykset alihankkijoista muihin partnereihin.

Nyt Savossa on rakenteilla jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole ennen nähty. Ja siitä myös muiden yritysten kannattaa ottaa mallia!

Rahoitusta asiantuntijaosaamisen hankintaan kansainvälisen kasvun tueksi

Rahoituksen avulla yritys voi ostaa parasta mahdollista asiantuntijapalvelua vahvistamaan innovaatiotoimintaa. Rahoituksen avulla voi myös hankkia teollisoikeuksia (IPR) tai palkata väliaikaisesti asiantuntijan tutkimusorganisaatiosta tai suuresta yrityksestä. Tekesin rahoitus asiantuntijaosaamisen hankintaan kansainvälisen kasvun tueksi.

Voit jatkaa peliä vasta kun olet lukenut tämän

Osallistu keskusteluun ja seuraa meitä  

Keskustele ja vinkkaa aiheesta Twitterissä kesän aikana tunnuksella #maailmanvalloittajat2015

Juttu on osa kesäistä Maailmanvalloittajakampanjaamme, joka penkoo Tekesin parhaat rahoituspalvelut ja yritysten erilaiset polut kohti kansainvälistä menestystä.

Me rahoitamme rohkeita

Ota meihin yhteyttä!