Maailmanvalloittajien polulla

Suuntana USA: Noona-sovellus auttaa syöpäpotilaita

 Noona

Yhdysvallat, The Land of the Free and the Home of the Brave... Amerikkalaisesta unelmasta haaveilee moni yrityskin. Meiltä voit saada rahoitusta ja käytännön apua, kun USA:n markkinat kiinnostavat tai yrityksesi on laajentumassa sinne. Lue miten Tekesin Health-matka USA:han ja lainarahoitus polkaisi terveydenhoitoyrityksen digitaalisen kehityksen toden teolla käyntiin.

"Syöpäpotilaiden määrä kasvaa tulevina vuosina voimakkaasti väestön ikääntyessä. Syöpähoidossa jälkihoito on yhtä tärkeää kuin varsinainen hoito, sillä joka viides syöpä uusiutuu. 200 syöpäpotilaan haastattelu paljasti, että suurin osa heistä kokee jäävänsä yksin, kun hoito on ohi. Vain pieni osa potilaista osaa hakea apua itsenäisesti. Noonan tarkoitus on tuoda turvallisuuden tunne potilaille. He voivat ottaa helposti yhteyttä hoitohenkilökuntaan, jonka työtaakkaa sovellus samalla helpottaa", kertoo perustaja Jani Ahonala Adelmann Healthcare Solutionisista, joka on Noonan takana.

"Olemme kehittäneet Tekesin lainarahoituksen avulla Noonaa, luoneet markkinastrategiaa, keränneet tietoa markkinoista ja tehneet tutkimusta, joka hyödyttää myös muita palvelunkehittäjiä", Ahonala toteaa.

Adelmann on ollut kahtena vuotena peräkkäin mukana Tekesin järjestämällä suomalaisen digiterveydenhoidon esittelymatkalla Yhdysvalloissa. Matkoilta on saatu kokonaan uusia kontakteja, joista ei aiemmin tiedetty mitään.

"Tajusimme matkoilla, että meillä pitää olla maailman parhaan tuotteen lisäksi maailman paras markkinointi. Kaupallistamista pitää miettiä vähintään yhtä paljon kuin tuotekehitystä. Meille tuli selväksi, että vaikka USA on vaikein markkina, on se samalla kaikkein houkuttelevin. Lähdemme Tekesin matkalle taas syksyllä, jossa tapaamme sikäläisiä ylilääkäreitä. Tavoite on saada ensimmäinen sopimus tämän vuoden aikana."

Tarvitseeko yrityksesi kattavaa liiketoimintasuunnitelmaa Yhdysvaltain markkinat tuntevilta ammattilaisilta?

Tutustu Global Access -ohjelmaan!

Voit jatkaa peliä vasta kun olet lukenut tämän

Osallistu keskusteluun ja seuraa meitä  

Keskustele ja vinkkaa aiheesta Twitterissä kesän aikana tunnuksella #maailmanvalloittajat2015

Juttu on osa kesäistä Maailmanvalloittajakampanjaamme, joka penkoo Tekesin parhaat rahoituspalvelut ja yritysten erilaiset polut kohti kansainvälistä menestystä.

Me rahoitamme rohkeita

Ota meihin yhteyttä!