Tekesin palvelut kasvuun ja kansainvälistymiseen

Tarjoamme yhdessä muiden toimijoiden kanssa palveluja, joilla erityisesti pk-yritykset voivat parantaa mahdollisuuksiaan kasvuun ja kansainvälistymiseen. Palvelujen avulla yrityksesi voi esimerkiksi valmistautua kasvuun tai hankkia kansainvälisen liiketoiminnan osaamista eri markkina-alueilla.

Team Finland -palvelut kansainvälistyville yrityksille

Team Finland -toimijoiden yrityksille tarjoamat kansainvälistymispalvelut on koottu yhteen. Verkoston tarjoamat palvelut ja rahoitus auttavat yritysten kasvua ja menestystä maailmalla. Tekes kuuluu Team Finland -verkostoon, ja Tekesin kasvun ja kansainvälistymisen palvelut ovat osa Team Finland -palvelupakettia.

Teemaklinikat alkaville yrityksille

Järjestämme eri puolilla Suomea alkaville yrityksille tarkoitettuja teemaklinikoita. Tapahtumien aiheina ovat esimerkiksi keksinnön suojaaminen, yrityksen talousasiat, asiakaskokemus, tarinankerronta ja muotoilu.

Market Access Programs

Kiinnostaako USA:n, Kiinan tai Kaakkois-Aasian markkinat? Tekesin Market Access -ohjelmat tarjoavat suomalaisille pk-yrityksille ammattilaisten tekemän liiketoimintasuunnitelman kohdemarkkinoille.

Kansainväliset kiihdyttämöohjelmat

Osallistumalla ulkomaiseen kiihdyttämöohjelmaan voit nopeuttaa markkinoille menoa, validoida asiakastarvetta ja rakentaa bisnestä kohdemarkkinalla. Tekes voi rahoittaa kiihdyttämöohjelman osallistumiskustannuksia.

Horisontti 2020

Tekes tarjoaa tietoa ja apua EU:n tutkimus- ja innovointiohjelma Horisontti 2020:een osallistuville. Ohjelma alkoi vuonna 2014 ja se kestää aina vuoteen 2020. Euroopan komission pääosin hallinnoima ohjelma myöntää rahoitusta kansainvälisille projektitiimeille.

Liiketoimintamahdollisuudet eri puolella maailmaa

Tekes edistää yritysten kansainvälistä liiketoimintaa ja Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja osana maailmalaajuista Team Finland -verkostoa.

Team Finland Markkinoiden Mahdollisuudet

Myyntiliidejä, liiketoimintamahdollisuuksia, tulevia kasvumarkkinoita yhdessä palvelussa. Future Watch -palvelu on nyt osa Markkinoiden Mahdollisuudet -palvelua. Tutustu rohkeasti ja etsi tietoa kohdemarkkinoista.

Kansainväliset ohjelmat ja verkostot

Kansainvälisen tutkimus- ja innovaatioyhteistyön väyliä ovat esimerkiksi Euroopan komission rahoittamat ohjelmat, Euroopan maiden yhteiset ohjelmat, eurooppalaiset yhteistyöverkostot sekä yhteistyö maailmanlaajuisesti.