Vielä ehtii hakea TekesHackiin

Jos tiimilläsi on kyky kehittää älykäs ratkaisu yritysten ja tutkimusyhteisön verkottamiseksi, ehdit vielä osallistua TekesHack-suunnittelukilpailuun. Hakuaika päättyy 22.8.2016.

Tekes järjestää suunnittelukilpailun avoimiin tietoaineistoihin perustuvista älykkäistä ratkaisuista, joilla autamme yrityksiä ja tutkimusyhteisöä löytämään toisensa.

Tavoitteenamme on digitalisoida verkottamispalvelumme ja tehostaa siten asiantuntijatyötämme. Haluamme tarjota tätä varten asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme työkalun, joka

  • tarjoaa helposti tietoa parhaista yhteistyötahoista projekteja tai liiketoimintaa varten,
  • näyttää mitkä organisaatiot ja/tai henkilöt ovat eri alojen parhaita asiantuntijoita,
  • osoittaa houkuttelevimmat sijoituskohteet, ja joka
  • kunnioittaa yritystiedon luottamuksellisuutta.

Suunnittelukilpailun voittaja tai voittajat saavat sopimuksen Tekesin kanssa ja pääsevät toteuttamaan lopullisen palvelun. Suunnittelukilpailun voittajan/voittajien kanssa Tekes jatkaa neuvotteluja ja tavoitteena on tehdä monivuotinen, arvoltaan 100 000 – 200 000 euroa, sopimus valitun toimittajan kanssa.

Suunnittelukilpailussa ja sen osana toteutettavassa hackathonissa ideoitavien ratkaisujen on hyödynnettävä avointa ja julkisesti saatavilla olevaa tietoa organisaatioista ja projekteista. Tekesin avoimen tietoaineiston lisäksi hackathonissa voi käyttää mitä tahansa julkista tietoa. Yhteistyökumppanimme Vainun, Quidin ja IBM Watsonin palvelut ovat myös käytössä hackathonissa.

Osallistuminen TekesHackiin

Etsimme tiimejä, jotka voivat toteuttaa fiksun verkottamisratkaisun. Hakeminen suunnittelukilpailuun on tehty myös mahdollisimman helpoksi. Hakuaikaa on 22.8.2016 klo 16 asti, joten vielä ehdit jättää hakemuksen tiimisi kanssa.

Tutustu suunnittelukilpailun tavoitteisiin, lue kilpailukutsu sekä kilpailuun liittyvät kysymykset ja vastaukset kampanjasivultamme. Kysy ja keskustele aiheesta Twitterissä tunnuksella #TekesHack.

Maija Hakkarainen