Vastaa ja vaikuta Fiksu kaupunki-ohjelman yrityspalveluihin!

Tekesin Fiksu kaupunki -ohjelma edistää kansainvälisesti kilpailukykyisten yritysten liiketoiminnan kasvua kaupunkien uudistuviin tarpeisiin. Fiksu kaupunki-ohjelma haluaa vahvasti vastata yritysten tarpeisiin ja tukea liiketoimintaa yritysten, kaupunkien ja muiden keskeisten toimijoiden ja asiakkaiden välillä.

Kartoitamme sähköisellä kyselyllä smart city -liiketoimintaa harjoittavien yritysten tarpeita erityisesti kansainvälisen liiketoiminnan kehittäminen huomioiden. Kyselyn tavoitteena on antaa suuntaa Fiksu kaupunki -ohjelman toiminnalle ja aktiviteeteille vuosille 2016–2017. Yrityslähtöisesti.

Vastaaminen vie noin 10 minuuttia ja yksikään kyselyn kysymys ei ole pakollinen.  Toivomme kuitenkin, että olet vastauksillasi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti vaikuttamassa ohjelmapalveluiden kehittämiseen!

Vastaathan kyselyyn perjantaihin 5.2.2016 mennessä. Kiitos.

Siirry kyselyyn

Lisätietoja Fiksu kaupunki -ohjelmasta sekä tästä kyselystä antaa ohjelmapäällikkö Karin Wikman, Tekes, karin.wikman@tekes.fi ja ohjelman aktivaattori Maarit Vuorela, Ramboll, maarit.vuorela@ramboll.com

Eero Lukin