Uutta liiketoimintaa polkupyöräilyn ympärille polkupyöräparkkien avulle

11.5.2016

Ideakilpailussa haetaan uusia ideoita polkupyöräparkkiin ja siihen liittyviin järjestelmiin. Palkintosumma nyt jo 4000 €

Lehtovuori Oy ja Hermia Yrityskehitys Oy järjestävät yhdessä avoimen tuotekehityshankkeen ja ideakilpailun uuden polkupyörille tarkoitetun pysäköintijärjestelmän suunnittelemiseksi. Järjestelmässä hyödynnetään digitalisaatiota ja avoimia rajapintoja uusien palveluiden mahdollistamiseksi.

Ideakilpailu on nyt avattu ja se päättyy 15.6.2016. Lopuksi järjestetään yhteinen ideapaja, jossa ideat julkaistaan ja palkitaan. Ideapaja järjestetään 21.6.2016.. Ideapajassa on tarkoitus viedä yhdessä näitä ja muita esilletulevia ideoita pidemmälle, jotta mahdollisimman monen käyttäjäryhmän tarpeet tulevat tunnistetuksi. Kaikki ideat ja tulokset tulevat olemaan julkisia, ja siten kaikkien käytettävissä eri sovelluksiin tai tarkoituksiin.

Tampereella järjestettävään ideointipäivään on kaikilla aiheesta kiinnostuneilla vapaa pääsy, ja toivommekin paikalle mahdollisimman paljon osallistujia eri sidosryhmistä. Ilmoittaudu 21.6.2015 järjestettävään ideapajaan sähköpostitse osoitteeseen arttu.kotilainen(at)hermiayrityskehitys.fi

Hankkeeseen otetaan koko ajan mukaan ideointipäivään asti uusia tukijoita ja yhteistyötahoja. Tällä hetkellä yhteistyökumppaneita ovat jo Lehtovuori Oy, Helsingin seudun liikenne, Tampereen kaupunki, Tredea Oy, Tampereen Teknillinen Yliopisto, Liikenteen tutkimuskeskus Verne, Tekniikan Akateemiset, Pyöräliitto, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Maas Finland Oy, Osuuskunta Valomo ja Electrobike.

Kilpailusivusto löytyy osoitteesta http://www.opinator.com/l/pyora

Kilpailun facebook-sivusto löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/pyoraparkki/

Yhteystiedot

Arttu Kotilainen, Hermia Yrityskehitys Oy
arttu.kotilainen(at)hermiayrityskehitys.fi
+358 50 310 0028

Eero Lukin