SuomiAreena: Intohimoiset yritykset menestyksen portailla

Heinäkuinen Pori ei todellakaan nukkunut Ruususenuntaan kun SuomiAreena valtasi viikoksi kadut, torit ja tapahtumakeskukset. Tekes oli mukana monilla foorumeilla. Kumppanien kanssa käynnistettiin myös Reboot Finland -kampanja.

Voittaminen on asenne- ja valintakysymys valisti Melina Niemi Intohimoiset yritykset -teemaillassa Porissa. Melina on toiminut Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen henkisenä valmentajana Malmössä 2014 ja Helsingissä 2016. Hän oli Porin Ässien henkinen valmentaja, kun porilaiset voittivat SM-kultaa.

Tekes järjesti yhteistyössä TEMin kanssa Erehtyminen on kielletty ja muita työelämän myyttejä -keskustelutilaisuuden, jossa kahteen paneeliin osallistuivat valtakunnansovittelija Minna Helle, Jari Jylli (Cimcorp Oy), Linda Laatikainen (Rinnekoti-säätiö), Pia Henrietta Kekäläinen (Mehacit), Johanna Pystynen (Vincit Oy) ja elokuvaohjaaja Timo Vuorensola. Tilaisuudessa ensiesitettiin myös Liideri-ohjelmassa mukana olevan Pakkasmarjan video.

Tekes café tarjosi kansalaistorilla hyvää Vespa kahvia ja ohikulkijoilta koottiin hienoja ajatuksia teemoista: Tarkoitus: Auttaa yrityksiä löytämään toimintansa yhteisöjen sydäminä, Ihmiset: Innostamme yrittäjiä vielä parempaan, Verkostot: Usko itseesi ja kaikki ovet avautuvat ja Intohimo: Usko tekemiseen ja ole satasella mukana siinä!.

Nuppu Rouhiainen, Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa -ohjelma
Kuvat: Pirjo Hakanpää

Eero Lukin