Suomalainen edelläkävijä: varaa paikkasi Barcelonan Smart City Expo World Congress -tapahtumaan!

28.6.2016
Tekes koordinoi suomalaisten yritysten ja kaupunkien yhteisosallistumista 15–17.11.2016 Barcelonassa järjestettävään Smart City Expo World Congress –tapahtumaan. Kiinnostuneita pyydetään olemaan pikaisesti yhteydessä Tekesiin ja varmistamaan osallistumisensa!

Smart City Expo World Congress -tapahtumassa vieraili vuonna 2015 yli 14 000 kävijää 105 maasta ja esillä on 568 kaupunkia eri puolelta maailmaa. Vuodesta 2011 alkaen järjestetyssä kokonaisuudessa toteutettiin viime vuonna älykkäitä ratkaisuja esittelevä Suomi-paviljonki ensimmäistä kertaa. Pieni tunnelmapala viime vuoden toteutuksesta löytyy tästä linkistä.

Historian toinen Suomi-paviljonki on jo työn alla ja nyt on mahdollisuus niin yritys- kuin kaupunkitoimijoidenkin ilmoittautua toteutukseen mukaan. Kaupunkikohtaisten esimerkkien ohella mukaan toivotaan erityisesti fiksu energia/rakennus/liikenne –teemassa toimivia yrityksiä.

Tekesin koordinoima osallistumispaketti sisältää:

  • Osallistumisen 15.–17.11.2016 järjestettävään tapahtumaan, sisältäen sekä kongressiohjelman että messut
  • Näkyvyyden Suomi-paviljongissa (100 m2)
  • Kansainvälistymisvalmennuksen ennen tapahtumaa, missä varmistetaan perusvalmiudet messuilla esiintymiseen ja toimimiseen
  • Yhteisen Smart Solutions from Finland- esitetoteutuksen Suomi-paviljongin tarjonnasta (ks. esim. kesäkuun Amsterdamin Smart City-tapahtumaa varten laadittu esite
  • Yhteistyö Tanskan ja Norjan paviljonkien ja toimijoiden kanssa

Yksittäisen osallistujan osallistumiskustannukset määräytyvät lopullisesta paviljongin toteutuksesta ja osallistumistavasta (esim. expo- vs. kongressiosallistuminen) riippuen.

Kustannukset ja toteutus hakevat vielä siis muotoaan, mutta mikäli haluat pysyä kuulolla tai vahvistaa jo tässä vaiheessa osallistumisen, olethan yhteydessä lisätietojen antajiin. Kerrothan samalla lyhyesti, mitä tuotteita/ratkaisuja haluat tapahtumassa tuoda esille.

Lähdetään viemään toteutusta yhdessä eteenpäin. Tervetuloa mukaan!

Alustavat ilmoittautumiset:
Elisa Siipola, Tekes, elisa.siipola@tekes.fi

Lisätiedot:
Karin Wikman, Fiksu kaupunki -ohjelman ohjelmapäällikkö, Tekes, 050 5577 723, karin.wikman@tekes.fi
Maarit Vuorela, Fiksu kaupunki -ohjelman aktivaattori, 0400 702 339, maarit.vuorela@ramboll.com