Suomalainen edelläkävijä: varaa paikkasi Barcelonan Smart City Expo World Congress -tapahtumaan!

Tekes koordinoi suomalaisten yritysten ja kaupunkien yhteisosallistumista 15–17.11.2016 Barcelonassa järjestettävään Smart City Expo World Congress –tapahtumaan. Kiinnostuneita pyydetään olemaan pikaisesti yhteydessä Tekesiin ja varmistamaan osallistumisensa!

Smart City Expo World Congress -tapahtumassa vieraili vuonna 2015 yli 14 000 kävijää 105 maasta ja esillä on 568 kaupunkia eri puolelta maailmaa. Vuodesta 2011 alkaen järjestetyssä kokonaisuudessa toteutettiin viime vuonna älykkäitä ratkaisuja esittelevä Suomi-paviljonki ensimmäistä kertaa. Pieni tunnelmapala viime vuoden toteutuksesta löytyy tästä linkistä.

Historian toinen Suomi-paviljonki on jo työn alla ja nyt on mahdollisuus niin yritys- kuin kaupunkitoimijoidenkin ilmoittautua toteutukseen mukaan. Kaupunkikohtaisten esimerkkien ohella mukaan toivotaan erityisesti fiksu energia/rakennus/liikenne –teemassa toimivia yrityksiä.

Tekesin koordinoima osallistumispaketti sisältää:

  • Osallistumisen 15.–17.11.2016 järjestettävään tapahtumaan, sisältäen sekä kongressiohjelman että messut
  • Näkyvyyden Suomi-paviljongissa (100 m2)
  • Kansainvälistymisvalmennuksen ennen tapahtumaa, missä varmistetaan perusvalmiudet messuilla esiintymiseen ja toimimiseen
  • Yhteisen Smart Solutions from Finland- esitetoteutuksen Suomi-paviljongin tarjonnasta (ks. esim. kesäkuun Amsterdamin Smart City-tapahtumaa varten laadittu esite
  • Yhteistyö Tanskan ja Norjan paviljonkien ja toimijoiden kanssa

Yksittäisen osallistujan osallistumiskustannukset määräytyvät lopullisesta paviljongin toteutuksesta ja osallistumistavasta (esim. expo- vs. kongressiosallistuminen) riippuen.

Kustannukset ja toteutus hakevat vielä siis muotoaan, mutta mikäli haluat pysyä kuulolla tai vahvistaa jo tässä vaiheessa osallistumisen, olethan yhteydessä lisätietojen antajiin. Kerrothan samalla lyhyesti, mitä tuotteita/ratkaisuja haluat tapahtumassa tuoda esille.

Lähdetään viemään toteutusta yhdessä eteenpäin. Tervetuloa mukaan!

Alustavat ilmoittautumiset:
Elisa Siipola, Tekes, elisa.siipola@tekes.fi

Lisätiedot:
Karin Wikman, Fiksu kaupunki -ohjelman ohjelmapäällikkö, Tekes, 050 5577 723, karin.wikman@tekes.fi
Maarit Vuorela, Fiksu kaupunki -ohjelman aktivaattori, 0400 702 339, maarit.vuorela@ramboll.com