StartUp Health tarjoaa terveysteknologian startupeille kasvuohjelman ja verkostoitumisalustan yhdysvaltalaisiin sijoittajiin ja asiakkaisiin

StartUp Health ja Team Finland Health ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on kasvattaa terveysalalla seuraavan sukupolven yrityksiä ja vahvistaa Suomen asemaa digitaalisen terveydenhuollon edelläkävijämaana.

StartUp Health, yksi maailman suurimmista terveysalan yrityskiihdyttämöistä, on perustanut Suomeen ensimmäisen Yhdysvaltojen ulkopuolella toimivan yksikön GE Health Innovation Villagen yhteyteen Helsinkiin. StartUp Health valmentaa terveysteknologiayrityksiä kansainväliseen kasvuun sekä tarjoaa alan kasvuyrittäjille pääsyn kansainväliseen sijoittajien, terveysalan ammattilaisten ja kaupallisten mahdollisuuksien verkostoonsa.

StartUp Healthin ja Team Finland Health yhteistyön tavoitteena on myös edistää Suomen kehittymistä yhdeksi maailman johtavista terveysinnovaatioiden keskuksista, joka toimii esimerkkinä muille vastaaville yhteisöille maailmassa.

"Suomessa on korkea terveysalan innovointikyky, ensiluokkainen mobiili- ja digiosaaminen ja tiiviin yhteistyön edellytykset eri toimijoiden välillä, nämä vahvuudet yhdistettynä rohkeaan yrittäjyyteen synnyttävät uusia terveydenhuollon menestystarinoita. Haemme nyt ohjelmaamme kasvunälkäisiä yrityksiä, joilla on tahto uudistaa terveydenhuoltoa skaalautuvilla edelläkävijäratkaisuilla", sanoo StartUp Healthin Suomen johtaja Aki Koivistoinen.

Yritykset voivat hakea StartUp Health Academy -valmennusohjelmaan ja -yrittäjäyhteisöön

StartUp Healthin kolmevuotiseen valmennusohjelmaan valitut yritykset saavat:

  • suoran pääsyn StartUp Healthin globaaliin toimintaan, kuten StartUp Health Academyyn, StartUp Health -verkostoon sekä Healthcare Transformers -vertaisyhteisöön
  • jatkuvaa valmennusta ja mentorointia Suomessa ja Yhdysvalloissa
  • pääsyn StartUp Healthin amerikkalaisten ja kansainvälisten sidosryhmien verkostoon, johon kuuluu yli 30 000 sijoittajaa, asiakasta ja alan asiantuntijaa
  • yhteistyöverkoston tuen sekä Team Finland Healthin tarjoamat resurssit
  • työskentelytilan terveysteknologia-alan kasvuyritysten kampuksesta, GE Health Innovation Villagesta, Vallilasta
  • lisäksi ulkomailla toimivat StartUp Healthin kasvuyritykset saavat väylän Suomen hyödyntämiseen maailmanluokan testialustana.

Hakulomake ohjelmaan osoitteessa StartUpHealth.com/Finland.

Lisätietoja

Aki Koivistoinen
aki (at) startuphealth.com
puh. 050 309 4298

Startup Health

StartUp Health on maailmanlaajuinen terveysalan innovaatioyritys. StartUp Health on toiminta-alusta, joka tuo yhteen maailmanlaajuisen innovoija- ja yrittäjäverkoston terveydenhuollon uudistamiseksi. Toiminta-alustaan kuuluvat StartUp Health Academy, yhteistyöverkostot ja innovaatiorahasto. Yrityksellä on yksi maailman suurimmista digitaalisen terveydenhuollon omistusportfolioista – yli 120 yritystä, jotka toimivat 11 maassa, 55 kaupungissa. StartUp Healthin perustivat vuonna 2011 Steven Krein sekä Unity Stoakes ja hallituksen puheenjohtajana toimii Time Warnerin entinen toimitusjohtaja Jerry Levin. StartUp Healthin merkittävimpiä strategisia partnereita ja investoijia ovat mm. AARP, AON, Aurora Health Care, California Healthcare Foundation, Steve Case, Cleveland Clinic, Conifer Health Solutions, Mark Cuban, Esther Dyson, Roger Ehrenberg, Brad Feld, GE Ventures, Kaiser Permanente Ventures, Robert Wood Johnson Foundation, SeventySix Capital ja Stericycle.

Pia Mörk