Nordic Business Forum Live Stream ja Musiikki & Media saman katon alle!

Tampereella 6.-7.10.2016 toteutettava Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuma siirtyy Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta Solo Sokos Hotel Torniin Musiikki & Median rinnalle. Tapahtumien järjestäjät haluavat tuoda Pohjoismaiden suurimman bisnesseminaarin sisällön myös musiikkialan ammattilaisten saataville. NBF:n tämän vuoden teemat digitalisaatio, yrityskulttuuri ja markkinointi täydentävät erinomaisesti Musiikki & Media -tapahtuman laajaa ohjelmasisältöä.

- Siirrämme Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuman Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta Solo Sokos Hotel Torniin. Näemme järkeväksi tuoda kaksi Tampereella samaan aikaan järjestettävää vahvaa bisnesseminaaria lähelle toisiaan, jotta tapahtumien osallistujat voivat halutessaan hyödyntää molempien tapahtumien tarjontaa ja verkostoitua laajemmin eri alojen toimijoiden kanssa, kertoo Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Eventsin tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio.

- Lisensoimamme Tampereen Nordic Business Forum Live Stream -tapahtuman tuominen Musiikki & Median yhteyteen on mielestäni erittäin hyvä ja uusia mahdollisuuksia avaava vaihtoehto. Musiikkiala on Suomessa iso bisnes, joten NBForumin ohjelma tarjoaa varmasti hyödyllistä sisältöä myös sille puolelle. On hyvä, että liike-elämän ammattilaiset tapaavat toisiaan mahdollisimman laajasti eri piireistä. NBForumin menestyksen avaimia ovat korkeatasoinen ohjelma, osallistujien aito innostus sekä tapahtuman tarjoamat ideat, inspiraatiot ja verkostot. Musiikki & Media -tapahtumassa on sama henki, joten tämä kombinaatio on erinomainen idea, toteaa Nordic Business Forumin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Hans-Peter Siefen.

- Näen yhteistyössä valtavan synergiaedun molemmille tapahtumille. Musiikki & Median osallistujilla on mahdollisuus päästä seuraamaan Nordic Business Forumin kiinnostavaa ohjelmaa live streamina ja verkottumaan alan ulkopuolisten toimijoiden kanssa. Tämä voi synnyttää aivan uudenlaista bisnestä! Olen hyvin otettu siitä, millä draivilla Nordic Business Forum ja Finland Events ovat tätä yhteistyötä edistäneet. Musiikki & Media on koulutus- ja verkottumisalusta, joka kiinnostaa laajasti myös muita bisnessektoreita, toteaa puolestaan Musiikki & Median toimitusjohtaja Taija Holm.

Live Stream -lähetystä seurataan Paja Kongressin Raide 1 -seminaaritilassa. Musiikki & Median osallistujia otetaan sisään 15 molempina päivinä. Poistuessaan osallistuja vapauttaa paikan seuraavalle. Ovella on kulunvalvonta. Mikäli haluat varmistaa paikkasi Nordic Business Forum Live Streamissa, kannattaa hankkia erillinen lippu. Sen voi ostaa rekisteröinnin yhteydessä. Jo ilmoittautuneet voivat tilata lippunsa osoitteesta info(at)musiikkimedia.fi. Nämä hinnat edellyttävät rekisteröitymistä Musiikki & Mediaan. Nordic Business Forum Helsingissä on loppuunmyyty. 

Eero Lukin