Aasian luovien alojen kärkinimet ensi viikolla Helsingissä

EARS on Helsinki -seminaari tuo rahoituksen, muodin, musiikin, elokuvan ja esittävien taiteiden kansainväliset huiput kaupunkiin 25.–28.8. Tapahtuma järjestetään entisen Marian sairaalan tiloihin samalla aukeavan start-up-hubin tiloissa.

Aasian luovien alojen räjähdysmäinen kasvu tarjoaa uusia yhteistyömahdollisuuksia idän ja lännen välille, mutta uusien toimintamallien rakentaminen edellyttää henkilökohtaisia kontakteja ja ymmärrystä kansainvälisestä toimintaympäristöstä.

EARS on Helsinki on luovien alojen ammattilaisseminaari, joka tukee kansainvälistä yhteistyötä tarjoamalla tietoa Aasian markkinoiden tuoreimmista trendeistä ja tarjoamalla ainutlaatuisen tilaisuuden luoda suhteita luovien alojen ja rahoitusalan aasialaisiin ja eurooppalaisiin toimijoihin.

Tänä vuonna seminaarin keskeisiä teemoja ovat luovien alojen rahoitus, tuotteistus ja lisensointi, tapahtumien digitalisoituminen sekä markkinointi ja brändinrakennus sosiaalisessa mediassa. Sen puhujiin lukeutuvat muun muassa Kiinan johtavan sijoitusyhtiön, Fosun Groupin, viihdeosaston johtaja Terry Ding, Kiinan suurimman lippukassan ja maan suurimpiin viihde- ja sijoitusalan toimijoihin lukeutuvan Yong Le Entertainment & Sports Corp.in perustajajäsen Howard Lian, Hello Kittyn ja Angry Birdsin kuluttajatuotteiden lisensseistä ja brändinhallinnasta Manner-Kiinassa ja Koreassa vastaavan hongkongilaisen Fung Groupin vanhempi apulaisjohtaja SK Lee, Lontoon muotiviikkojen perustajiin lukeutuva Michael Rosen, eteläkorealainen start-up- ja pelialan vaikuttaja, virtuaaliteknologiaa kehittävän Voler Creativen perustaja ja Oculus Riftin ex-partneri Dong Il Dillon Seo sekä Etelä-Koreassa lähes 30-vuotisen uran elokuvatuottajana tehnyt ja Etelä-Korean elokuvatuottajien liiton puheenjohtajana toiminut Jonathan Hyong-Joon Kim.

Tapahtumaa tuotetaan tiiviissä yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriön, Ulkoministeriön, Helsingin kaupungin ja luovien alojen vientijärjestöjen kanssa. Sen seminaariohjelma järjestetään start-up-keskittymässä, joka aukeaa entisen Marian sairaalan tiloihin seminaariviikolla. Start-up-hubin virallisia avajaisia vietetään 25. elokuuta EARS on Helsinki -seminaarin jälkeen.

Liput:

1 päivä, torstai tai perjantai, 65 €
4 päivää 199 €
https://holvi.com/shop/ears-on-helsinki/

Eero Lukin