270 Challenge Finland -hankekokonaisuutta ehdolle

Tekesin Challenge Finland -kilpailuun saatiin 1. hakuvaiheessa tutkijoilta 270 ehdotusta hankekokonaisuuksista, joissa on tunnistettu jokin merkittävä ongelma ja sen ratkaisumalli. Hakemusten käsittely on käynnissä ja rahoituksen saaneet hankkeet julkaistaan kesäkuussa. Uudetkin yritykset ovat tervetulleita liittymään mukaan kehitystyöhön.

kuvituskuvaChallenge Finland on kilpailu, jossa haetaan kaupallistettavia ratkaisuja merkittäviin ongelmiin. Kilpailun tavoitteena on yhdistää tehokkaasti suomalaista huippututkimusta ja yritysten tutkimus- ja kehittämistyötä.

Kilpailun 1. vaiheessa Tekes pyrkii käynnistämään ison joukon merkittävän liiketoimintapotentiaalin sisältäviä  "proof of concept" -hankkeita, jotka kehittävät alkuperäistä ideaa paremmaksi ja valmistelevat yhdessä yritysten kanssa nopeaa kehitystä kohti ratkaisujen kaupallistamista, mitä rahoitetaan kilpailun 2. vaiheessa.

Tulossa hankkeiden kick off  ja verkottumistilaisuus yrityksille ja hankkeille

1. hakuvaiheessa rahoitetettavien hankkeiden edustajat saavat kutsun kick off -tilaisuuteen. Tilaisuus on 14.6. iltapäivällä Helsingissä.

Kiinnostavatko uuden liiketoiminnan mahdollisuudet yritystäsi?  Tervetuloa tutustumaan käynnistyneisiin Challenge Finland -hankkeisiin! Verkottumistilaisuus hankkeille ja yrityksille on 21.9. Helsingissä.

Tarkemmat tiedot tilaisuuksista tulevat sivulle www.tekes.fi/challengefinland.

Lisätietoja

Lue lisää Challenge Finland -kilpailusta, jossa tehdään ongelmista liiketoimintaa: www.tekes.fi/challengefinland

Pia Mörk