Vähemmän suorituksia, enemmän saavutuksia -kirja on ilmestynyt

Haluatko päästä riittämättömyyden tunteesta energisoivaan aikaansaamiseen? Haluatko vihdoin ruveta toteuttamaan rohkeita valintojasi? Haluatko saada lisää sellaisia tuloksia ja vaikutuksia, joita oikeasti haluat ja vähemmän sellaisia, joita et halua? Vai haluatko yksinkertaisesti vain saada tolkkua omaan ajankäyttöösi?

Torfinn Slåen kertoo tänään julkistetussa kirjassa, miten yksinkertaiset päivittäiset tavat voivat huomaamatta tuottaa vaikuttavia muutoksia ilman erillisiä ponnisteluja. Kirjan on kustantanut Kauppakamari.

Merkittävät muutokset aikaansaamisessa eivät välttämättä ole kovasta työstä ja tahdonvoimasta kiinni.

5aDay-rutiini pohjautuu yli sata vuotta vanhaan periaatteeseen. Voit saada tukea rutiinin käyttöön 5aDay-palvelusta, mutta periaate on yhtä hyvin sovellettavissa pelkistetysti omilla muistiinpanoilla.

Torfinn Slåen kuuluu Suomen kokeneimpiin yritysvalmentajiin. Vuodesta 1985 hän on valmentanut monipuolisesti eri aloilla ja organisaation kaikilla tasoilla Suomessa ja ulkomailla. Torfinnin intohimona on auttaa ihmisiä löytämään oma elementtinsä ja valjastaa yksilön voimavaroja kohti yhteisiä, merkityksellisiä tavoitteita. Hän nauttii vaikeiden asioiden pelkistämisestä ymmärrettävään muotoon ja vie oivalluksensa innolla eteenpäin sekä suullisessa että kirjallisessa muodossa, mielellään yhdistämälle huumoria ja vakavuutta.

Maria Mustonen