Tikkurila etsii uusia liiketoimintakumppaneita yhteistyössä Tekesin kanssa

Tekes haluaa edistää kokeiluja ja hankkeita, joissa pienet ja suuret yritykset tekevät yhteistyötä. Pieni voi hyötyä isomman kumppaninsa voimavaroista, suuri pienen ideoista ja energiasta. Parhaimmillaan yhteistyö synnyttää kasvua kiihdyttäviä innovaatioita. Tikkurila etsii nyt yhteistyöpartnereita ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia ”maalipurkin ulkopuolelta”.

Mukaan etsitään toimintaansa aloittelevia yrityksiä sekä pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka etsivät kasvua liiketoiminnalleen. Tikkurila tarjoaa kumppanuutta ja osaamista brändäyksestä, verkostoista, markkinoinnista, myynnistä ja konseptoinnista. Yritykset saavat pörssiyrityksen sparrausta liiketoimintastrategiaan ja kasvusuunnitelmaan laajalle markkina-alueelle. Yrityksiltä odotetaan tuotteita/konsepteja otsikolla "Pinnat ja värit". Tavoitteena on löytää ainutlaatuisia toiminnallisuuksia, joita voidaan hyödyntää joko rakennusten sisä- tai ulkopinnoissa. Kestävä kehitys ja energiansäästö voivat olla osa tuotetta. Valitut yritykset jatkavat kehittämistä yhteistyössä Tikkurilan kanssa co-creation ohjelmassa.

Uusien liiketoimintakumppanien etsimiskampanjassa käytetään Tekesin rahoitustunnustelulomaketta. Täytä lomake soveltuvin osin valmiiksi ja lähetä se Lähetä -nappia käyttäen Tekesiin.

On tärkeää, että valitset lomakkeella kohdassa Yhteydenotto liittyy "Muu, mikä" ja kirjoita "Lisätieto" -tekstikenttään ”Tikkurila”.

Näin annat Tekesille luvan tietojen jakamisesta Tikkurila Oyj:n ja Spinverse Oy:n kanssa ja nopeutat asian käsittelyä. Lähetys tapahtuu suojatusti. Tutustumme tietoihisi ja olemme viikon sisällä henkilökohtaisesti teihin yhdessä ja sovimme jatkosta.

Täytä kumppanihakemuksesi tunnustelupalvelussa

Haku päättyy 10.5.2015.

 

Lisätietoja:

Markku Lämsä, Tekes

+358 50 557 7793, markku.lamsa(at)tekes.fi

 

Päivi Vihtonen, Tikkurila Oyj

+358 400 655 305, paivi.vihtonen(at)tikkurila.com

 

Markku Heino, Spinverse Oy

+358 40 7191221, markku.heino(at)spinverse.com

Miia Linnusmaa