Telelääketiedeyritys MeeDoc sai miljoonasijoituksen Saksasta

MeeDoc on saanut 3,5 M € sijoituksen sijoitusyhtiö XLHEATLH:ltä. Rahoituksen myötä MeeDoc:lle avautuu mahdollisuus tarjota telelääketiedepalveluita koko Euroopassa. Tekesin rahoitus on pohjustanut Meedocin menestystä.

Chat-kuvaSuomalainen startup-yritys MeeDoc on muuttamassa tapaa asioida lääkärin kanssa. MeeDocin mobiilisovellus mahdollistaa suoran yhteyden lääkäriin chatin tai videoyhteyden avulla – tarjoten näin entistä yksinkertaisemman vaihtoehdon nykyisen terveydenhuollon rinnalle.

“Tarjoamme ja kehitämme uudenlaista palvelua, jonka avulla potilaat saavat entistä parempaa terveydenhuoltoa. Samalla terveydenhuollon päättäjät saavat työkaluja, joiden avulla he pystyvät aikaansaamaan selviä säästöjä, unohtamatta hoitohenkilöitä ja heille avautuvia uusia työskentelymahdollisuuksia", kuvaa toimitusjohtaja Mikko Kiiskilä yrityksen palveluja.

Kiiskilän mukaan Tekesin rahoituksella on ollut merkittävää rooli yrityksen menestyksessä: "Kiitos Tekesille aivan mielettömästi jo tähän mennessä kahdesta onnistuneesta tuotekehitysprojektista. Näistä on ollut merkittävä hyöty meille, mm. tämän strategisen rahoituksen turvaamisessa.”

Lisätietoja

Aiempi uutinen MeeDocista Tekesin verkkosivuilla


MeeDoc on telelääketieteen alan startup-yritys, joka perustettiin lääkäreiden, palvelusuunnittelijoiden ja ohjemistokehittäjien toimesta 2012. MeeDocin toimipisteet ovat Helsingissä, New Yorkissa ja Berliinissä. MeeDoc tarjoaa potilaille terveydenhuollon konsultaatiota ja reseptejä verkkoalustansa kautta.

XLHEALTH on saksalainen sijoitusyhtiö, joka on erikoistunut digitaalisen terveydenhuollon startup-yrityksiin.  XLHEALTH tarjoaa startup-yrityksille strategisten kumppaneidensa kontaktiverkostoja ja yhteistyötä. Lisäksi startup-yritykset pääsevät osaksi mentoriverkostoa, jossa toimii kokeneita yrittäjiä ja tunnustettuja uranuurtajia informaatioteknologian, terveydenhuollon ja startup-kehityksen alalta.

Pia Mörk