Tekesin Health Tuesday -tapahtumasarja käynnistyi

Tekes on jatkanut Sitran lanseeraamaa Health Tuesday -tapahtumasarjaa osana Terveyttä biteistä -ohjelmaa. Terveyden ja hyvinvoinnin ajankohtaisia teemoja digitalisaation näkökulmasta avaava tapahtumasarja jatkuu joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 8-10. Merkitse ajat kalenteriisi ja tule keskustelemaan.

10.2.2015 Health TuesdayEnsimmäisen, 10.2. pidetyn, Tekesin Health Tuesdayn teemana oli tulevaisuuden kuvantaminen. Puheenvuorojen pitäjät olivat Johan Lundin Fimmic Oy:stä ja Tomi Pudas, Suomen Terveystalo Oy:stä. Katso videotallenne esityksistä.

Save the dates!

Seuraavat tapaamiset ovat 3.3., 7.4. 5.5. ja 2.6. klo 8-10 Helsingissä. Tapahtumapaikoista ja aiheista kerrotaan myöhemmin mm. Tekesin verkkosivuilla ja Tekesin Digitaalisuudesta liiketoimintaa -uutiskirjeissä. Tapahtumia voi seurata myös webcastingina etänä ja videotallenteina tapahtumien jälkeen. Useilla paikkakunnilla järjestetään webcastingin pohjalta rinnakkaistapahtumia, joihin tulevat linkit kunkin HealthTuesday -tapahtuman sivulle.

Health Tuesday -tapaamisissa pääset keskustelemaan terveyden, hyvinvoinnin ja terveysteknologian parissa toimivien yrittäjien, terveydenhuollon ammattilaisten, päätöstentekijöiden, sijoittajien ja julkisen sektorin edustajien kanssa.

Anna ideasi!

Health Tuesday -isäntänä toimiva asiantuntija Kari Kataja ottaa mielellään kommentteja vastaan tapahtumakonseptista, tapahtumien aiheista ja puheenvuorojen esittäjistä. Kussakin tapahtumassa on varsinaisten puheenvuorojen lisäksi mahdollisuus esittäytyä Speakers´ Cornerissa.

Lisätietoja

Asiantuntija Kari Kataja
kari.kataja(at)tekes.fi
Puh. 029 50 55626

Tilaa Digitaalisuudesta liiketoiminta -uutiskirje. Kirje kertoo digitaalisuusteeman ajankohtaisista asioista.

Twitter: #healthtuesday, @Tekesfi

 

 

 

Pia Mörk