Team Finland -palveluja kestävän kasvun hyväksi

Team Finlandin Kestävää kasvua -kampanjan kohderyhmänä ovat pk-yritykset, jotka tavoittelevat kasvua cleantechin ja biotalouden globaaleilla markkinoilla. Yrityksille järjestettiin info- ja sparraustilaisuus 30.3.2015. Helsinkiin Messukeskukseen kokoontui lähes 50 ja ELY-keskuksiin ympäri Suomea saman verran aiheesta kiinnostuneita yrityksiä.

Kampanjassa yrityksen on mahdollista saada sen kasvun tilanteeseen sopivimmat Team Finland -neuvonta-, rahoitus- ja kansainvälistymispalvelut räätälöidysti ja yhden yhteydenoton kautta. Tekes lupaa kampanjan kautta tulleille rahoitushakemuksille tavallista nopeamman käsittelyn. 

Crisolteqin teknologiajohtaja Kenneth Ekman korosti pk-yritysten verkottumista, koska vientimarkkinoille on vaikea päästä yksin. Team Finland voi voi auttaa toimivien yhteistyöverkostojen rakentamisessa. Myös tuotantoinvestointeja houkuttelevan ympäristön luominen on tärkeää. Ekmanin mielestä yksi keino olisi helpottaa ja nopeuttaa pk-yritysten investointituki-ja viranomaislupahakemuksia. Ekman toivoi myös enemmän rahaa tekemiseen, vähemmän selvityksiin.


Keskustelu jatkuu Twitterissä: #kestavaakasvua

Lisätietoja

Heikki Aro
heikki.aro(at)tekes.fi
Puh. 050 395 2638

 

Sanna Nuutila