Rakennustelineyritys Kaskisista kasvaa pääomasijoituksella ja digitalisoimalla

Pk-yrityksiin sijoittava Juuri Rahasto sijoitti useita miljoonia kasvavaan perheyritykseen KAS-Telineisiin. Yritys laajentaa tarjontaansa ja panostaa pilvipohjaiseen tarjousten suunnittelu- ja laskentapalveluunsa.

32-vuotias Kaskisissa Pohjanmaalla sijaitseva KAS-Telineet asentaa ja vuokraa rakennustelineitä ja sääsuojia sekä valaistusratkaisuja talojen rakennuksessa ja korjauksessa käytettäväksi avaimet käteen -periaatteella. Yhtiön liikevaihto on kasvanut vuosien 2010–2015 välillä keskimäärin 20 prosenttia vuodessa.

Pääomasijoitus auttaa KAS-Telineitä lisäämään kalustoaan ja laajentamaan palvelutarjontaa uusille asiakasryhmille. Tekesin rahoituksella KAS-Telineet on kehittänyt 3D-mallinnukseen perustuvaa pilvipohjaista palvelua tarjousten suunnitteluun ja laskentaan. Toimitusjohtaja Kari Rantakoski arvioi pelkästään tarjouslaskentaan käytetyn ajan laskevan noin 70 prosenttia. Muita hyötyjä ovat suunnitteluun, toimituksiin, kuljetuksiin ja laskutukseen käytetyn ajan väheneminen ja koko yrityksen toiminnan tehostuminen.

Asiakkaille digitaalisuus näkyy monina etuina. Suunnitelmat nähdään 3D-mallina ennen asennusta. Asiakkaat voivat itse suunnitella ja laskea täsmälleen omien tarpeidensa mukaiset tarjoukset.

Lue lisää

Kuva: KAS-Telineet

Kaj Nordgren