Mukaan Hour of Sisu -tempaukseen 10.3. klo 15–16

Sisun juhlavuoden järjestäjät kannustavat ihmisiä valitsemaan oman #HourOfSisu -haasteen maaliskuun 10. päivälle. Haaste toteutetaan samaan aikaan suurimmassa osassa maailmaa Earth Hourin tapaan. Liideri osallistuu Sisu juhlavuoteen yhtenä kumppanina.

Tempauksen järjestävät kehottavat ihmisiä ottamaan askeleen kohti unelmia, tarttumaan toimeen, tekemään muutoksia, ottamaan terveitä riskejä ja voittamaan pelkonsa. Mikä on se asia, jonka olet halunnut tehdä, mutta mikä on pelottanut sinua?

Onnistumisen iloa itsensä ylittämisestä – jaa ilo muillekin

Ideana on, että ihmiset tekevät rohkeita tekoja ja ylittävät itsensä. Kyseessä on nimenomaan itsensä ylittäminen, omaa haastetta ei kannata verrata muiden haasteisiin. Twiittaa rohkeasti sisukkaita tekojasi #HourOfSisu 10.3.2015 klo 15–16.

Voit jakaa tarinasi kuvina, videoina tai ajatuksina myös Sisun juhlavuosi 2015 -sivulla tai Sisu Lab -sivuilla. Sisukkaita tekojasi voit myös twiitata tagilla #Sisu2015.

Sisun juhlavuosi 2015 sisältää tapahtumia, haasteita, tempauksia sekä inspiroivia projekteja. Suomalaista sisun käsitettä kuvataan voimavaraksi, jonka avulla yksilöt ja yhteisöt pystyvät ponnistamaan yli resurssiensa. Vuonna 2015 sisu sai oman virallisen päivänsä (28.2.), jota tullaan juhlimaan vuosittain. Mukana Filosofian Akatemian luotsaamassa hankkeessa on yrityksiä, yksilöitä ja yhteisöjä, joilla on sisukkaan kulttuurin luomista tukeva visio.

 

 

Teksti: Tiina Lifländer

Kuva: Fotolia