Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään –hankkeen kaikki yritysvideot julkaistu

ESR-rahoitteisessa Lapin ELY-keskuksen itse toteuttamassa Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -hankkeessa tuetaan PK-yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä ja kilpailukykyä muuttuvassa toimintaympäristössä. Hanke pohjautuu hallitusohjelman mukaiseen työelämän kehittämisstrategiaan. Hankkeessa vahvistetaan henkilöstön osaamista sekä edistetään työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Työelämän laatua ja osaamista kehittämällä tuetaan PK-yritysten ja työyhteisöjen ennakointikykyä ja vahvistetaan niiden muutosvalmiutta.

Kokemuksia yrittäjyydestä

Kokemuksia yrittäjyydestä -videosarjassa on haastateltu lappilaisia yrittäjiä. Tavoitteena on avata yrittäjyyttä ja yritysten kehittämismahdollisuuksia sekä yritysneuvojille että yritysasiakkaille.
Videot toteutettiin ESR-rahoitteisessa Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -projektissa rovaniemeläisen Focus Flown kuvaamina.

Katso yrittäjähaastatteluvideoita täältä

Projektin päätöstapahtuma 3.2.2015 Rovaniemellä

Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -projekti päättyy ja päätöstapahtuma järjestetään Rovaniemellä 3. helmikuuta. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Tapahtumassa kuulet yrittäjien omia kokemuksia yrityskehittämisestä, saat tietoa työnohjauksesta työsi kehittämisessä, kuulet digitalisaatiosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista ja pääset herättelemään omaa sisäistä innovaattoriasi asiantuntijoiden johdolla. Päivän aikana voit tutustua Lapin työelämän kehittäjiin ja verkostoihin.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

 

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Virpi Vaarala p. 0295 037 264
Teknologia-asiantuntija Anneli Harju-Autti p. 0295 037 043
Yksikön päällikkö Eija Virtasalo p. 0295 037 150
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi