Kestävää kasvua -kampanja vauhdissa, tule mukaan!

Alkuvuodesta käynnistyneeseen Team Finlandin Kestävää kasvua -kampanjaan ehtii vielä mukaan. Kampanjan kohderyhmänä ovat cleantech- ja biotalousalan yritykset. Yrityksille järjestetään 30.3. tilaisuus, jonne voi tulla keskustelemaan, saamaan tietoa ja antamaan palautetta kampanjasta.

Kestävää kasvua -kampanja toteutetaan Team Finland -yhteistyönä. Tekes, Finpro, Finnvera ja ELY-keskukset tarjoavat kampanjan aikana rahoitusta, neuvontaa ja verkostoja kokonaispalveluna. Kohderyhmänä ovat pk-yritykset, jotka tavoittelevat kasvua cleantechin ja biotalouden globaaleilla markkinoilla. Jo yli 30 yritystä on tarttunut tähän mahdollisuuteen.

Kampanjalla vauhditetaan cleantech- ja biotalousyritysten kansainvälistä kasvua edistäviä kehitystoimia. Tekes on varautunut rahoittamaan useita lupaavia kansainvälisen liiketoiminnan kehittämishankkeita. Esimerkiksi yksittäinen pilottihanke voi saada jopa usean miljoonan euron rahoitusratkaisun.

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään 30.3.2015 kampanjan esittelytilaisuus, johon pk-yritykset voivat osallistua myös 14 ELY-keskuksesta videoyhteyden välityksellä. Tilaisuudessa Crisolteqin teknologiajohtaja Kenneth Ekman arvioi pk-yrittäjän näkökulmasta parhaat ja vähemmän käytetyt Team Finland -palvelut. Ekmanin arviota kommentoivat Tekesin, Finpron, Finnveran ja ELY-keskuksen asiantuntijat. Myös kaikille osallistujille tarjotaan mahdollisuus kertoa oma näkemyksensä Team Finland -palveluista.

Lopuksi yritykset voivat keskustella eri Team Finland -asiantuntijoiden kanssa omista mahdollisuuksistaan osallistua Kestävää kasvua -kampanjaan.


Lisätietoja

Heikki Aro, heikki.aro(at)tekes.fi, puh. 050 395 2638

Tapahtuman ohjelma ja ilmoittautuminen

Kestävää kasvua -kampanjaSanna Nuutila