Liideri – työn ilosta uutta kilpailuetua – Jaana Saarisilta astunut remmiin

Yritysten kilpailukyky syntyy ketteryydestä ja erilaisten osaamisten yhdistämisestä. Rohkeat kokeilut vaativat muutosjohtamista. Tekesin Liideri-ohjelma on saanut aktivaattorin Jyväskylän ammattikorkeakoulusta (JAMK). Jaana Saarisilta tiiminsä kanssa haastavat asiantuntijuudellaan pk-yrityksiä liiketoimintansa uudistamiseen.

Keskeinen ratkaistava kysymys on miten ne yritykset, jotka eivät vielä ole syttyneet ja rohkaistuneet tarttumaan mahdollisuuksiinsa saadaan haluamaan mukaan?

Liideri-ohjelmassa vuoden 2015 keskeisenä teemana on digitaalisuuden soveltamisessa tarvittavat radikaalit toimintatapamuutokset.

Kuinka tehdä bisnestä paremmin, kannattavammin, kansainvälisemmin? Autamme yrityksiä näkemään mahdollisuuksia, kasvattamaan menestyksen nälkää sekä käynnistämään rohkeita ja kokeilevia projekteja. Uuden liiketoiminnan kehittämisen keskiössä ovat päivittyvät työn tekemisen tavat, oman porukan ja asiakkaiden osallistuminen sekä rohkea johtaminen.

Jaanalla ja hänen tiimillään on heti monta rautaa tulessa. Heidän keskeisiä verkostojaan ovat yritysten kasvun ja kehittymisen kumppanit mm. Kasvu Open,  Broker-kehittäjät, yrittäjäjärjestöjen, kauppakamarien sekä oppilaitosten hyvät tyypit.  Tiimi on mukana monissa ohjelman tapahtumissa esimerkiksi Yritystä stadiin, Nordic Business Forum ja Teknologia´15.

Jaanan ja hänen tiiminsä kotipesä on JAMKin Liiketoimintayksikössä.

Visionamme on, että Suomessa on Euroopan kilpailukykyisimmät työpaikat vuonna 2020!

Innostava työ – menestyvä bisnes

 

Nuppu Rouhiainen ja Jaana Saarisilta

Nuppu.rouhiainen@tekes.fi, 050 557 7949

Jaana.saarisilta@jamk.fi, 040 838 0417