Cyber Security Jyväskylä Finland -verkkosivut on avattu

Cyber Security Jyväskylä Finland -verkkosivut on avattu ja ne löytyvät osoitteesta www.cyberfinland.fi.   Sivuilta löytyy tietoa muun muassa kyberturvallisuuteen liittyvistä tapahtumista ja hankkeista. Sivuilla julkaistaan myös mielenkiintoisia blogikirjoituksia aiheeseen liittyen. Verkkosivut ovat responsiiviset eli toimivat hyvin mobiililaitteissa. Sivujen tavoitteena on haastaa kyberturvallisuusalan ja laajemmin eri alojen toimijoita mukaan tekemään Suomesta kyberturvallisuuden kärkimaata. Englanninkieliset sivut julkaistaan helmi-maaliskuussa. Verkkosivut ovat osa kyberturvallisuuden Innovatiiviset kaupungit (INKA) 2014–2016 -ohjelmaa, jonka vetovastuu on Jyväskylän kaupungilla. Ohjelman toteuttamisesta vastaa Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy.

Cyber Security Jyväskylä Finland löytyy myös Twitteristä @CyberFinland. Twitterissä kerromme ja keskustelemme ajankohtaisista asioista yksilöiden ja yritysten kyberturvallisuuteen liittyen.

Jyväskylän kyberturvallisuusosaamista markkinoidaan lisäksi videolla, missä nostetaan esiin kyberturvallisuuden merkitystä jokaisen ihmisen arjessa. Videota esitetään Finnairin matkustajakoneissa koko helmikuun ajan ja se löytyy YouTubesta: http://youtu.be/nxFYYUAJgt8  Video on toteutettu yhteistyössä Jyväskylän kaupungin, Jykesin, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa.

Eero Lukin