World Building Congress WBC16 - Call for papers

Rakennusalan tutkimuksen maailmankongressi WBC16 järjestetään Tampereella kesäkuussa 2016. Tämä joka kolmas vuosi pidettävä kongressi CIB World Building Congress järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Tapahtumaan odotetaan yli 1 000 osallistujaa eri puolilta maailmaa.

Ensi vuonna järjestettävän WBC16 kongressin teemaksi on valittu "Intelligent built environment for life", mikä heijastelee odotuksiamme koskien rakennettua ympäristöä, sen toimijoita sekä alan tutkimus- ja kehitystyötä. Kongressi tulee olemaan näköalapaikka alan huippututkimukseen ja sen tuloksiin. Kongressi on myös erinomainen kansainvälinen foorumi omien tulosten esilletuomiseen ja yhteyksien luomiselle oman aihepiiriin kansainvälisiin asiantuntijoihin. Kongressikieli on englanti.

Kongressin pääohjelmaan otetaan vastaan esitelmäehdotuksia 15.6.2015 mennessä. Esitelmäehdotus voi olla tutkimusperusteinen (academic contribution) tai teollisuusesitelmä (industry contribution). Esitelmäehdotusten laadinnan ja jättämisen ohjeet löytyvät kongressin web-sivuilta http://www.wbc16.com/themes/submit-an-abstract.html

Eero Lukin