Tekes mukana Mediapäivässä 25.11.

Tekes on vahvasti mukana Mediapäivässä 25.11. yhteistyökumppanina. Viestinnän Keskusliitolla ja Tekesillä on yhteinen tavoite: miten auttaa suomalaisia media-alan toimijoita pärjäämään entistä paremmin yhä kiristyvää kansainvälistä kilpailua vastaan.

Tekes näkyy Mediapäivässä muun muassa sparrausklinikkana.

- Jos sinulla on rohkea kasvun ja uudistumisen visio, tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa, miten Tekes voi jakaa yrityksesi kasvun ja uudistumisen riskiä.  Tekes tarjoaa media-alan kasvua ja uudistumista vauhdittavaa innovaatiorahoitusta kaiken kokoisille yrityksille.  Mikäli et päivän aikana ehdi ständillemme, voit olla yhteydessä mediatiimimme asiantuntijoihin – nämä löydät meidän www-sivuilta median innovaatiotuen esittelystä, rohkaisee Tekesin johtaja Ilona Lundström.

Tekesin median innovaatiotuella on rahoitettu hankkeita lokakuuhun mennessä noin 7 miljoonalla eurolla ja niitä on yhteensä noin 50. Pääroolissa ovat olleet pienten yritysten hankkeet. Isommilta media-alan yrityksiltäkin on tulossa hankkeita, muun muassa MTV:n hanke käynnistyi syyskuussa.

Ilona Lundström osallistuu myös Mediapäivän suureen tulevaisuuskeskusteluun, jossa lavalle nousevat hänen lisäkseen Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi, Suomen Kuvalehden, Kanavan ja Parnasson päätoimittaja Ville Pernaa, MTV Oy:n vastaava päätoimittaja ja Mediahub Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila sekä Viestinnän Keskusliiton toimitusjohtaja Jukka Viitasaari.

Eero Lukin