Nordic Buzz – Mukaan yhteispohjoismaiseen näyttelyyn?

Formland-messut Tanskassa 13-16.8. keräävät vuosittain luovien alojen toimijoita useasta maasta saman katon alle. Messut ovat alallaan suurimmat ja esimerkiksi vuonna 2013 mukana oli osallistujia 38 maasta.

Formlandistä lisää: http://www.formland.com/

AGMA Luovan talouden agentit ja managerit ry toimii toteutustahona Suomessa ja osallistuu yhteistyössä tanskalaisen, ruotsalaisen ja norjalaisen kumppanin kanssa tapahtumaan. Yhteispohjoismaiseen näyttelyyn halutaan koota raikas kattaus uusia pohjoismaisia luovien alojen yrityksiä, jotka tarjoavat design- ja taidelähtöisiä tuotteita Euroopan markkinoille.

Projektin tarkoituksena on lähtijöiden bisnesvalmennus, jonka tekevät alan asiantuntijat. Agmalaisia agentteja on lupautunut mukaan, joten sparrauksen lisäksi osallistujalla on mahdollisuus testata myös agenttiyhteistyön toimivuutta vientiyhteyksissä. Agenttiyhteistyöstä sovitaan agentin kanssa tapauskohtaisesti sparrauksen yhteydessä tai sen jälkeen.  

Mikäli sinua kiinnostaa sekä Pohjoismaiden että Euroopan markkinat ja koet, että ne ovat tuotteillesi otollisia, ilmoittaudu mukaan 4.5. mennessä. Hakulomakkeen ja lisätietoa löydät osoitteesta www.agma.fi/nordicbuzz"

Tiedustelut: kati.uusirauva(at)agma.fi tai +358 40 865 8738"

Eero Lukin