Yli 50 turkkilaista yritystä tulossa Eurostars Fall Eventiin – löydä oikeat kumppanit liiketoiminnan kehittämiseen

Onko yrityksesi jatkuvasti kehittyvä uusien teknologioiden, tuotteiden ja palvelujen luoja? Kaipaatko tueksesi kansainvälisiä kumppaneita ja rahoitusta? Näitä tarjoaa Eurostars Fall Event 2015 -tapahtuma, jossa on mm. mukana jo kymmeniä yrityksiä Turkista, Ruotsista ja Koreasta.

Tekes ja Enterprise Europe Network kokoavat yritysjoukon, joka osallistuu Eurostars Fall Event 2015 -tapahtumaan Tukholmassa 9.-10.11.2015. Mukaan on ilmoittautunut jo yli 130 osallistujaa.

Maksuttoman tilaisuuden aihealueet ovat valmistava teollisuus ja materiaalit sekä tietotekniikka. Paikan päällä kuulet lisää onnistuneista Eurostars-hankkeista, rahoituksen hakemisesta ja voit löytää matchmaking-tilaisuudessa oikean kumppanin liiketoimintasi kehittämiseen.

Katso jo ilmoittautuneet osallistujat

Eurostars on eurooppalainen pienten ja keskisuurten yritysten tutkimus- ja kehitystyötä rahoittava ohjelma. Eurostars-projekteissa kasvuyritykset ottavat vetovastuun innovatiivisista kansainvälisistä yhteishankkeista ja luovat uutta liiketoimintaa projektien tuloksista. Tekes voi rahoittaa suomalaisten organisaatioiden osallistumista Eurostarsiin.
www.tekes.fi/eurostars

Kaj Nordgren