eEemeli 2015 -kilpailu on käynnistynyt

Vuoden parasta digitaalista oppimisratkaisua etsivä eEemeli 2015 -kilpailu on käynnistynyt. Kilpailun tavoitteena on nostaa esille e-oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta ja laatua sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia e-oppimisratkaisuja.

Vuoden 2015 eEemeli-kilpailussa kisataan kolmessa sarjassa

Pääsarjassa etsitään parhaita oppimisratkaisuja teemalla Flow! Miten sinä saat sen aikaan? Pääsarjaan voivat osallistua Suomessa toimivat yritykset sekä organisaatiot, kuten yhdistykset ja oppilaitokset sekä niiden yhteishankkeet, jotka ovat tuottaneet oppimisen palvelun, toimintatavan tai tuotteen. Itse tuote voi olla globaali sovellus.

Apps4Education-sarjassa kilpaillaan teemalla Koodaus. Mukaan haetaan sekä sovelluksia että muita materiaaleja ja ratkaisuja. Nämä voivat olla itseopiskeluun tai opettajille opetusmateriaaliksi suunnattuja aineistoja. Sarjaan ilmoitettavien tuotteiden kohderyhmänä ovat perusasteen oppilaat (1.-9. luokka). Mukaan ilmoitettavien sovellusten ja materiaalien tulee olla avoimia: niiden tulee joko käyttää avointa dataa tai tuotoksen itsessään tulee olla avointa lähdekoodia tai CC-lisensoitu.

Avoimeen Parasta Parasta -sarjaan voivat osallistua kaikki arjen sankarit. Myös sankarien kaverit voivat ilmiantaa loistavan opetuksen aineiston, hyvän verkkokurssin, videoluennon, sovelluksen tai muun oppimisen laadukkaan sisällön.

Ilmoittautuminen käynnissä

eEemeli-kilpailun ilmoittautuminen käynnistyi 7.1.2015. Kilpailun pääsarjan ilmoittautuminen on käynnissä 31.1.2015 saakka. Parasta Parasta -sarjaan ilmoittaudutaan 7.1.-28.2.2015. Apps4Education-sarjan aikataulu

Lisätietoja

eoppimiskeskus.fi/tietoa-kilpailusta/ilmoittautuminen