CoPassion-seminaari

Myötätunto mullistaa työelämän. Ilman myötätuntoa ei synny inhimillistä hyvinvointia tai syviä ihmissuhteita. Mutta voiko myötätunto edistää kukoistusta myös liike-elämässä? Tekesin rahoittama tutkimusprojekti järjestää kansainvälisen seminaarin Helsingin yliopiston pienessä juhlasalissa 11.-12.1.2016.

Ilman myötätuntoa ei synny inhimillistä hyvinvointia tai syviä ihmissuhteita. Mutta voiko myötätunto edistää kukoistusta myös liike-elämässä?

Jälkiteollisena aikana talouskasvua synnytetään innovatiivisuudella ja tiimityöskentelyllä. Organisaatioiden on sopeuduttava muuttuneisiin vaatimuksiin, jos ne mielivät menestyä. Juuri myötätunto voi luoda parempaa tiimityöskentelyä ja vastavuoroista auttamista sekä edesauttaa tiedon leviämistä. Myötätunto edistää inhimillisesti kestävämpää, mutta samalla innovatiivisempaa ja tuottavampaa työelämää.

CoPassion-seminaari tuo Helsinkiin tunnustetuimpia myötätunnon tutkijoita. Seminaarissa tarkastellaan, mitä myötätunto on, sekä miten myötätuntoa voi edistää arjessa ja liike-elämässä.

Pääluennoitsijoina myötätunnon huippututkijat

Monica Worline on University of Michiganissa toimivan CompassionLabin perustajajäsen ja Stanfordin yliopiston Compassion Centerin tutkimusjäsen. Johtavien tieteellisten julkaisujen (ASQ, Org Science) ohella hän on kirjoittanut myötätunnosta esimerkiksi Harvard Business Reviewiin ja Huffington Postiin.

Professori Sally Maitlis Oxfordin yliopistosta on tutkinut myötätunnon lisäksi traumoja, vastoinkäymisiä, ymmärryksen lisääntymistä ja henkilökohtaista kasvua organisaatioissa. Hän on julkaissut tutkimuksiaan alan johtavissa lehdissä (AMJ, AMR & Organization Studies) ja on viime aikoina keskittynyt erityisesti keskittynyt erityisesti syväluotaaviin laadullisiin tutkimuksiin myötätunnosta luovilla aloilla.

CoPassion-seminaari on englanninkielinen. Seminaari on maksuton.
Ilmoittaudu mukaan!

Lämpimästi ja myötätuntoisesti tervetuloa!

CoPassion-tiimi

CoPassion-sivut

 

Maria Mustonen