Arto Mustikkaniemi Tekesin asiantuntijaksi Pekingin toimipisteeseen

Tekesin uudeksi asiantuntijaksi Pekingiin on valittu diplomi-insinööri Arto Mustikkaniemi. Mustikkaniemi aloittaa työssään 1.9.2015.

Peking on yksi Tekesin ulkomaanverkoston avainpaikoista, jossa haasteet ja mahdollisuudet ovat suuret. Viime vuosina Kiinassa on näkynyt vahvasti panostus cleantechiin. Samalla rinnalle nousee digitalisaatio ja sen monet mahdollisuudet. Tekesin näkökulmasta juuri nimitetty Mustikkaniemi nähdään uutena tulevaisuuden tekijänä ulkomaan Team Finland -verkostossa.

”Kiinassa on valtava potentiaali, mutta myös ankara kilpailu. Uskon, että suomalaisilla yrityksillä on todella hyvät mahdollisuudet onnistua Kiinan markkinassa. Haluan omalla panoksellani olla tuota menestystä edesauttamassa”, Mustikkaniemi iloitsee.

”Artolla on arvokasta kokemusta liiketoimintojen käynnistämisestä ja kehittämisestä sekä kansainvälisestä yhteistyöstä. Tämä kokemus tukee työtä liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisessa Kiinan voimakkaasti kehittyvässä toimintaympäristössä”, kehitysjohtaja Merja Hiltunen kertoo ja toivottaa Arton tervetulleeksi Tekesiin.

Miia Linnusmaa