Tapaa Tekes Arctic 15 -tapahtumassa toukokuussa

Arctic15 -kasvuyritystapahtuma tuo yhteen yli 1000 osallistujaa ympäri maailmaa Helsingin Kaapelitehtaalle 26.-27.5.2015. Tapahtuma verkottaa startup-yrityksiä, kasvuyrityksiä ja sijoittajia. Ohjelmassa on esimerkiksi kasvuyritysten pitching -kilpailu, jonka voittaja kuittaa 50 000 euroa.

Keskustele Tekesin rahoitusmahdollisuuksista ja palveluista

Tekes on paikalla Arctic 15 -tapahtumassa. Tule kysymään ja kuulemaan, miten yrityksenne voi kehittää liiketomintaa Tekesin rahoituksen avulla. Yrityksillä on mahdollisuus varata keskusteluaikoja Tekesin startup-rahoituksen asiantuntijoille etukäteen.

Tietoa suuryritysten ja startup-yritysten yhteistyöstä

Startup -kentästä löytyy monipuolista osaamista ja rohkeutta kehittää radikaalejakin innovaatioita. Miten tämä osaaminen voisi hyödyntää paremmin myös suuryrityksiä? Miten saamme rakennettua rajoja ylittäviä yhteistyömalleja ja luotua all-win kumppanuuksia?

Vigo-kiihdyttämöohjelma järjestää Arctic 15 -tapahtuman yhteydessä keskiviikkona 27.5. suuryritysten ja startuppien kumppanuudet - tilaisuuden. Tilaisuus antaa käytännön esimerkkejä onnistuneista kumppanuuksista ja tuo tietoa yhteistyömalleista.

Suurilta yrityksiltä startup-kentän seuranta, yritysten tapaaminen ja ideoiden arviointi vaatii aikaa, osaamista ja tekijöitä. Kiihdyttämöt ovat kokeneiden yrittäjyyden ammattilaisten johtamia yhtiöitä, joilla on vahva osaaminen niin startup-toiminnasta, kasvuyrittämisestä, kuin suuryrityksistä. Kiihdyttämöt voivatkin toimia merkittävässä roolissa suurten yritysten ja pienten kasvuyritysten yhteensaattajina.

Vigo
Vigo on kiihdyttämöohjelma innovatiivisille nuorille yrityksille, joilla on kansainvälistä potentiaalia ja halu kasvaa. Vigo-ohjelma yhdistää innovatiiviset liikeideat, kansainvälisesti kokeneet yrittäjyyden ammattilaiset sekä julkisen että yksityisen rahoituksen.

 

Eeva Landowski