Tärkeimmät tapahtumat Horisontti 2020 -rahoitukseen ja verkostoihin

Syksyn kolme tärkeintä EU:n Horisontti 2020 -ohjelman tapahtumaa ovat erittäin hyödyllisiä kaikille, jotka suunnittelevat ICT- tai terveys- ja hyvinvointi-teemaan liittyvän hakemuksen jättämistä vuoden 2016 hauissa.

8.9.2015 Horisontti Terveys-teeman kansallinen infopäivä
Tietoa tulevista hauista ja vinkkejä kokeneilta toimijoilta, myös komissiosta.

9.9.2015 Hanat auki Horisonttiin! - kansallinen infotilaisuus
Kattava tietopaketti Horisontti-osallistumisesta, mm. pk-instrumentista, vinkkejä hakemusten kirjoittamiseen ja ennen kaikkea kokemustenvaihtoa asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

20.-22.10.2015 ICT 2015 Innovate, Connect, Transform
Euroopan suurinta ICT-tapahtumaa Lissabonissa ei kannata jättää väliin! Tapahtumassa pääset verkottumaan ja muodostamaan konsortioita tuleviin hankkeisiin sekä keskustelemaan kasvokkain komission edustajien kanssa hakujen sisällöistä.

Jos haluat kuulla sopiiko hakemuksesi Horisonttiin, anna tiivistelmä "arviointisimulaatioon" ja saat palautetta kokeneilta arvioijilta ja kansallisilta yhteyshenkilöiltä.
Oletko kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan ja pitchaamaan omaa ideaasi?

Tekes voi tarjota vinkkejä ja sparrausta hyvän pitchin valmisteluun. Ilmoita kiinnostuksestasi sparrausapuun sähköpostilla horisontti2020(at)tekes.fi.

Paikkoja sparraukseen on rajoitetusti ja pidätämme oikeuden valita osallistujat. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään elokuun 2015 loppuun mennessä tarkemman ajan sopimiseksi.

Maija Hakkarainen