Tekesille kunniamaininta Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Reaktor, Helen Sähköverkko ja Dream & Dream ovat vuoden 2014 vastuullisimmat kesätyönantajat.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja palkitsi 22.8. Suomen vastuullisimmat kesätyönantajat Linnanmäellä järjestetyssä tilaisuudessa. Vastuullisin kesäduuni 2014 -kilpailuun osallistui 68 työnantajaa ja vastauksia tuli yli 2 600 kesätyöntekijältä.

Kunniamaininnan saivat kuusi kilpailussa hyvin menestynyttä työnantajaa. Suurten sarjassa kunniamaininnan saivat VVO ja Tekes. Keskisuurten sarjassa nostettiin esiin Posiva ja Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki sekä pienten sarjassa Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ja Vesilahden kunnan liikunta- ja nuorisotoimi.

"Työskentelen viestintäkoordinaattorina Tekesin Markkinointi ja viestintä -osastolla. Tekes on ollut kesätyöpaikkana aivan mahtava. Olen saanut paljon vastuuta työssäni ja tehtävät ovat olleet haastavia. Työilmapiiri on rento ja työkaverit ovat auttavaisia", kertoo Tekesin kesätyöntekijä Anne Luoma.

"Parasta Tekesissä on innovatiivinen ympäristö, jossa on laaja ammattitaito eri aloilta", Luoma jatkaa.

Työnantajia koskevat tiedot kerättiin suoraan organisaatiossa työskenteleviltä nuorilta. Kysymyksissä tiedusteltiin kampanjan edistämien hyvän kesätyön periaatteiden toteutumista sekä nuorten yleistä tyytyväisyyttä kesätyöpaikkaansa kohtaan. Päätöksen voittajista teki pisteiden perusteella kilpailuraati, johon kuuluivat kampanjan suojelija Peter Vesterbackan lisäksi Suomen lasten ja nuorten säätiön, Alma Median, Monster.fi:n, Soneran, Taloudellinen tiedotustoimisto TATin, Henkilöstöjohdon ryhmä HENRYn ja Suomen Ylioppilaiden Liiton edustajat.

 

LMS