Tekes mukana Nordic Business Forumissa

Liike-elämän ajatuksia jaetaan valovoimaisten asiantuntijoiden johdolla Messukeskuksessa 9.-10. lokakuuta järjestettävässä Nordic Business Forumissa. Tapahtuma kerää yhteen pohjoismaisen liike-elämän johdon. Tänä vuonna tapahtuma rakentuu tulevaisuus-teeman ympärille.

Tapahtuman keynote -puhujia ovat mm. Jim Collins, Arnold Schwarzenegger, Sir Alex Ferguson sekä Tony Fernandes. Suomalaista huippuosaamista puheenvuorollaan edustaa Matti Alahuhta.

Mielenkiintoisten esitysten tauolla on mahdollisuus tavata Tekesin Liideri (Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työniloa) sekä Fiiliksesta Fyrkkaa -ohjelmien asiantuntijoita Tekes cafe -ständillä. Ständillä voit nauttia kupin kahvia tai tulla lounastamaan kanssamme perjantaina Tekes-nimettyihin lounaspöytiin. Tapahtumassa ovat tavattavissa ohjelmapäälliköt Nuppu Rouhiainen ja Minna Suutari. Paikalla on myös molempien ohjelmien johtoryhmän jäseniä.

Jyväskylässä aiemmin järjestetty Nordic Business Forum siirtyi tänä vuonna Helsinkiin. Tapahtuma myytiin loppuun jo kesäkuussa, joka kertonee tapahtuman jatkuvasti kasvavasta suosiosta. Lippuja on myyty 5300, joista yli 700 on kansainvälistä vierasta.

 

Miia Linnusmaa