Team Finland Slushin kumppaniksi

Team Finland ja maailman johtavien kasvuyritys- ja teknologiatapahtumien joukkoon noussut Slush tiivistävät yhteistyötä. Team Finland tukee tämän vuoden tapahtuman merkittävää kasvua ja osallistuu järjestelykustannuksiin 610 000 eurolla. Slush on yksi Team Finlandin kärkihankkeista. Tavoitteena on vauhdittaa sijoituksia suomalaisyrityksiin sekä nostaa Suomi kasvuyritysten kiinnostavimmaksi sijaintipaikaksi maailmassa.

Team Finland esittelee Slushissa yrityksille tarjoamiaan kansainvälistymispalveluja ja investointimahdollisuuksia Suomeen omalla osastollaan. Mukana osastolla ovat Finnvera, Finpro, Patentti- ja rekisterihallitus, Tekes, Teollisuussijoitus, työ- ja elinkeinoministeriö ja ulkoasiainministeriö.

Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.11. järjestettävä Slush on vuosittainen kaksipäiväinen teknologia- ja kasvutapahtuma, joka tuo Helsinkiin Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän kasvuyrityskentän sekä kansainväliset sijoittajat, suuryritykset ja kansainvälistä mediaa. Tapahtuman järjestää Startup-säätiön omistama Startup Sauna Oy.  Slushiin odotetaan tänä vuonna 10 000 kävijää. Viime vuonna kävijöitä oli 68 maasta 7 000. Paikalla oli 1 200 kasvuyritystä ja 118 kansainvälistä sijoitusrahastoa. Median edustajia oli 350.

Team Finland kokoaa yhteen kaikki valtiorahoitteiset palvelut ja organisaatiot, jotka tukevat yritysten kansainvälistymistä ja kasvua. Verkosto tarjoaa muun muassa tietoa eri markkinoiden mahdollisuuksista, neuvontaa kansainvälistymisen eri vaiheisiin, rahoitusta sekä tukea verkostojen, yhteiskuntasuhteiden ja näkyvyyden luomiseen.

 

Team Finlandin osasto sijaitsee hallissa 4.

 

Lisätiedot:
Team Finlandin viestintäpäällikkö Mari-Kaisa Brander, p. 040 131 3388 tai mari-kaisa.brander(at)vnk.fi, valtioneuvoston kanslia.

 

(LMS)