Team Finland auttaa yrityksiä maailmalle

Team Finland esittelee yrityksille kansainvälistymispalvelujaan Tampereen Alihankinta-messuilla 16.–18.9.2014.

Team Finland -verkoston yrityksille tarjoamia kansainvälistymispalveluja on koottu yhteen, jotta yritykset saisivat käsityksen tarjolla olevista palveluista helposti. Palvelut on jaoteltu kuuden kokonaisuuden alle. Yritys saa tietoa muun muassa eri maiden markkinoista, neuvontaa kansainvälistymisen eri vaiheisiin, rahoitusta sekä apua verkostojen, yhteiskuntasuhteiden ja näkyvyyden luomiseen.

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka vierailee osastolla keskiviikkona 17.9. klo 10.30 alkaen. Ministeri Toivakka myös avaa Team Finlandin palveluja käsittelevän seminaarin, jonka juontajana toimii Tuomas Enbuske. Seminaarissa kuulemme Tekesin pääjohtaja Pekka Soinin puheenvuoron digitaalisuudesta teollisuuden uudistajana.

Team Finlandin yksi toimijoista on Tekes. Olemme yhteisellä osastolla Alihankintamessuilla työ- ja elinkeinoministeriön, ulkoasiainministeriön, Finpron, Finnveran, Finnfundin, Finnpartnershipin, ELY-keskuksien, Suomalais-ruotsalaisen kauppakamarin, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin, Yritys-Suomen ja Patentti- ja rekisterihallituksen kanssa.

Osastolla järjestetään tietoiskuja rahoitusvaihtoehdoista, kohdemarkkinoista ja teollisoikeuksista.

Tervetuloa tutustumaan Team Finlandin palveluihin osastolle C422.

Lisätietoja Team Finland palveluista

Soile Thalén