Suomen ravistavin yritys on Smartum

Liikunta-, kulttuuri- ja palveluseteleitä tarjoava Smartum on valittu Suomen ravistavimmaksi yritykseksi. Ravistajat-ohjelmassa etsittiin omaa toimialaansa ja suomalaisten arkea eniten ravistaneita yrityksiä.

Puolentoista vuoden aikana kisassa oli mukana yli 180 yritystä ja finaaliin valikoitui kymmenen oman alansa Ravistajaa. Palkintoraadin mukaan Smartum on osoittanut poikkeuksellista kykyä uudistua ja reagoida nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön.

Ravistajayritysten toimintaa arvioitiin sekä talouskunnon että asiakkaiden ja työntekijöiden näkökulmasta. Palkinnon jakoi elinkeinoministeri Jan Vapaavuori 1.4. Helsingissä.

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Yritys on alansa edelläkävijä, joka kehitti ensimmäisenä työhyvinvointia tukevat liikuntasetelin ja kulttuurisetelin. Smartumin asiakkaina on yli 12 000 työnantajaa, joiden palveluksessa on noin miljoona työntekijää. Smartum Palveluseteli puolestaan palvelee kymmeniä kuntia.

Finaaliin selvisivät myös Atma Trade, Dermoshop, Fira, Innojok, Juustoportti, MultiTouch, Onnibus, Picosun ja St1. Palkintojenjakotilaisuuden yhteydessä julkaistiin lisäksi Ravistajat – 10 ohjetta menestykseen -kirja, joka paljastaa finalistiyritysten menestyksen taustat.

Ravistajien taustalla ovat Suomen Yrittäjät ja Tekes kumppaneineen, jotka haluavat olla yrittäjien mukana tekemässä Suomesta vieläkin parempaa paikkaa yritysten toimia.

Lue lisää

Kaj Nordgren