Vauhtia pysähtymisestä – kirja ilmestynyt!

Lukaisepa juuri ilmestynyt kirja "Vauhtia pysähtymisestä" ja pohdi olisiko aika tehdä pieni uuden vuoden lupaus...Voisiko pieni tai iso muutos askelta reflektiivisemmän työotteen suuntaan tuoda lisää energiaa, mielekkyyttä ja vaikuttavuutta? Tekesin rahoittaman tutkimushankkeen tuloksena syntynyt kirja on luettavissa verkossa.

Näin meitä haastavat REFINNO-tutkimushankkeen tutkijat kirjassaan, jossa luvataan tarjota järkisyitä siihen, miksi kannattaa pysähtyä pohtimaan ja arvioimaan omaa ajatteluaan ja tekemistään. Olethan huomannut, miten vähän kehittävälle pohdinnalle jostain syystä jää aikaa? Reflektiivisyyttä jäsennetään kirjassa uudella tavalla, miten sitä voidaan kehittää yksilön ja työyhteisön osaamisena, mutta myös johtamisen ja rakenteiden ominaisuutena. Lukijalle tarjotaan tarjotaan työkaluja ja esimerkkejä, joilla reflektiotaitoa voi itse ja organisaationsa kanssa harjoitella.

Uskoisitko, että kasvu ja uudistuminen on mahdollista vain jos meillä on kyky pysähtyä?

Vauhtia pysähtymisestä -kirja

Refinno-tutkijat: Hilden Sanna, Tikkamäki Kati, Pekkola Sanna, Saunila Minna, Ukko Juhani

Tampereen teknillinen yliopisto, Lappeenrannnan teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto ja Turun yliopisto. Rahoitus Tekes.