Millaisella johtamisosaamisella menestymme 2020-luvulla?

Millaisella johtamisosaamisella parhaiten edistetään organisaatioiden uusiutumista, työhyvinvointia ja työurien pidentymistä 2020-luvulle edettäessä? Millainen johtamisosaaminen edistää tuottavuuden parantamista? Millaisia koulutusohjelmia tarvitaan toiminnan vaikuttavuuden parantamiseksi ja miten koulutusten järjestäjät kehittävät yhteistyötään?

Johtamisen kehittämisverkosto, Työhyvinvointifoorumi ja Tekesin Liideri-ohjelma järjestivät yhteistyöseminaarin 10.9.2014 Suomen Akatemiassa.
Seminaarin tavoitteena oli suunnata huomio niihin johtamisosaamisen ja -koulutusten kehittämistoimiin, joilla voidaan tukea työelämän muutosten hallintaa, työhyvinvointia ja työurien pidentämistä.

Seminaarin yhteydessä julkistettiin Vuoden etätyöjohtaja

Palvelupäällikkö Tiina Tapanainen vakuutusyhtiö LähiTapiolasta on valittu Vuoden etätyöjohtajaksi. Tapanainen on uudistanut etätyötä viemällä sitä ennakkoluulottomasti eteenpäin perinteisessä asiakaspalvelutyössä, joka edelleen mielletään tiettyyn aikaan konttorilla tehtäväksi. Hänen tiimissään esimiehen ja alaisten välillä vallitsee molemminpuolinen luottamus ja sekä työtehtäviin liittyvä että epämuodollisempi vuorovaikutus toimii erinomaisesti (raadin perustelut kokonaisuudessaan tiedotteen lopussa). Vuoden etätyöjohtajan valitsi Työterveyslaitoksen, Johtamisen kehittämisverkoston, Akavan, Microsoftin ja DNA:n edustajista koostuva raati. Vuoden etätyöjohtaja valittiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

Lue tiedote...

 

Esitykset...

 

 

Johtamisen kehittämisverkosto, Työhyvinvointifoorumi ja Tekesin Liideri-ohjelma ovat Työelämä 2020 -hankkeen yhteistyökumppaneita.