IDEAT VAIHTOON!

Tekesin Liideri-ohjelma tarjoaa ohjelmaan osallistuneille tai projektia harkitseville työpaikoille mahdollisuuden saada uusia ideoita ja työkaluja yrityksen tai palveluorganisaation kehittämisen tueksi. Tule mukaan!

Keskiviikkona 2.4.2014 klo 8.30-16.00
Finlandia-talo, Mannerheimintie 13, Helsinki

Järjestämme työpajan työntekijöiden osallistumisesta toiminnan kehittämiseen. Saat kuulla esimerkkejä, miten eri työpaikoilla on samanaikaisesti kehitetty liiketoimintaa, tuottavuutta ja kansainvälistä kilpailukykyä sekä työn iloa, entistä parempia palveluja ja asiakaskokemusta.

Työpajassa kokemuksiaan jakavat kahdeksan meneillään olevaa tai päättynyttä Liideri-kehittämisprojektia. Kuulet kokemuksia mm. työntekijä- ja asiakaslähtöisestä palvelujen kehittämisestä, kokonaisvaltaisten kehittämisjärjestelmien ja muutosagenttiverkostojen rakentamisesta sekä kansainvälisen kilpailukyvyn rakentamisesta koko henkilöstön voimin.

Lisäksi pääset työpajassa tutustumaan uusiin ideoinnin ja innovoinnin työkaluihin ja saat tuoreita näkökulmia johtamiseen: Mitä on tämän päivän arvostava johtaminen ja nuoren sukupolven toiveet kaverijohtamisesta.

Työpaja on tarkoitettu erityisesti työpaikoille, joilla on meneillään tai suunnitteilla työntekijälähtöiseen innovointiin perustuva kehittämisprojekti.

Muiden osallistujien määrää työpajaan saatamme joutua rajoittamaan.

Ilmoittaudu heti mukaan seuraavan linkin kautta!: https://tapahtumat.tekes.fi/tapahtuma/ideatvaihtoon