Plan Brothers vei Etelä-Savon Kasvupolun voiton

Plan Brothers Oy:n Pelsu Pelastussuunnitelma –palvelu vakuutti Kasvupolun tuomariston yksinkertaisella ja voimakkaasti skaalautuvalla liiketoimintamallilla.

Kasvu Open on valtakunnallinen kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Kasvu Openissa kohtaavat yli 500 kokeneen yritysjohtajan osaaminen ja 150 kasvunälkäisen pk-yrityksen uudet ideat.

Etelä-Savon Kasvupolun sparrauksessa mukana olleiden kymmenen yrityksen kasvusuunnitelmia myllättiin kahden Kiitoratapäivän aikana entistä terävämmiksi. Yrityksiä olivat kirittämässä kasvun asiantuntijat ja yritysjohtajat talkoohengellä. Tuomaristolla oli vaativa tehtävä valikoida yritysten joukosta voittaja.

"Finalistien taso oli erittäin korkea ja yritysten välillä oli vain pieniä eroja. Voittajavalintoja tehtäessä kiitoradoilla olleiden sparraajien arviot yrityksistä auttoi meitä valitsemaan voittajan näin kovatasoisesta joukosta", korosti tuomaristo puheenjohtaja, Etelä-Savon kauppakamarin toimitusjohtaja Markku Kakriainen.

Etelä-Savon Kasvupolun voittaneen Plan Brothersin kasvupotentiaali nosti sen hiuksen hienosti muiden edelle. Plan Brothersin osakas Eetu Kirsi oli yllättynyt Kasvupolun voitosta.

"Tämä on ollut meille loistava mahdollisuus kehittää liiketoimintaamme. Veimme jo ensimmäisen sparrauspäivän jälkeen neljä uutta asiaa käytäntöön ja tulokset näkyvät jo. Saimme hyviä vinkkejä mm. myyntimme organisointiin. Prosessien tehostuminen on tuonut myös lisää myyntiä", iloitsee Kirsi onnistumisista.

Lue koko juttu Kasvu Openin blogista

Teksti: Kasvu Open