Kaikki kiinnostava avaruudesta – Space Finland

Space Finland tarjoaa avaruusalan yrityksille, tutkimuslaitoksille, asiantuntijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille ajankohtaista tietoa siitä, miten avaruutta voi hyödyntää liiketoiminnassa, tutkimuksessa ja arkipäivän elämässä. Tule mukaan rakentamaan yhteisöä!

Space Finland -sivustolta löytyy mm. Suomen avaruustoiminnan laajuutta esittelevä infograafi sekä lista alan yrityksistä Suomessa. Molempia päivitetään säännöllisesti. Space Finlandin tavoitteena on luoda avaruusalan hubi ja yhteisö, joka keskustelee ja tuottaa jatkuvasti uutta aiheeseen liittyvää sisältöä.

Suomalainen näkökulma on Space Finlandissa etusijalla, mutta myös ulkomaiden asioista uutisoidaan. Sivustolla käytetyt kielet ovat suomi ja englanti.

Space Finlandissa uutisoidaan loppuvuonna erityisesti Rosetta-luotaimen matkasta. Viestintä tehdään yhteistyössä Euroopan avaruusjärjestön ESA Suomi -blogin ja Tiedetuubi-sivuston kanssa.

www.spacefinland.fi

Hyödynnä avaruutta liiketoiminnassa, tutkimuksessa ja arkielämässä! Space Finland -sivustoa ylläpitää Suomen avaruustoiminnan koordinoija Tekes.

Kaj Nordgren