Jyväskylän INKA-ohjelmiin rekrytoitiin Mika Kataikko, Pekka Vepsäläinen ja Janne Salmi

Innovatiiviset kaupungit 2014–2020 (INKA) -ohjelman tavoitteena on synnyttää kilpailukykyistä liiketoimintaa ja vauhdittaa innovaatiokeskittymien syntymistä Suomeen. Kyberturvallisuusohjelman kansallinen kehittämisvastuu on Jyväskylän kaupunkiseudulla ja ohjelmaa hallinnoi Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy. Biotalousteemasta vastaa Joensuu ja Jyväskylän kaupunkiseutu on teemassa mukana kumppanina.

Kyberturvallisuusohjelman ohjelmajohtajaksi on valittu Mika Kataikko. Kataikko on koulutukseltaan tietojenkäsittelytekniikan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt aiemmin esimerkiksi TeliaSoneralla, TietoEnatorilla, EADS Secure Networksilla ja viimeksi Cassidian Finlandilla (nykyinen Airbus Defence and Space) tuotealuepäällikkönä. Kataikko aloittaa työskentelyn Jykesillä 1.6.2014.

Kyberturvallisuusohjelman projektipäälliköksi on valittu Pekka Vepsäläinen. Vepsäläinen on opiskellut informaatioturvallisuutta Jyväskylän yliopistolla. Hän on työskennellyt pitkään Telecan palveluksessa eri toimenkuvissa, työskennellen viimeksi Senior Managerina kansainvälisissä tehtävissä. Vepsäläinen aloitti työskentelyn Jykesillä 23.4.2014.

Biotalousteeman kehittämispäälliköksi on valittu Janne Salmi. Salmi on koulutukseltaan kemian tekniikan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt aiemmin pitkään Vapo Oy:n palveluksessa useissa tehtävissä ja viimeksi Formia Emissions Control Oy:n teknologiapäällikkönä. Salmi aloitti työskentelyn Jykesillä 22.4.2014.