Health-verkottumismatka USA:han – myös valmennusta tarjolla

Uusia ideoita, sijoittaja- ja yrityskontakteja sekä mahdollisuus esitellä omia palveluita ja tuotteita USA:ssa. Kaikkea tätä koet, kun lähdet mukaan terveys- ja hyvinvointialan yrityksille ja asiantuntijoille suunnatulle Health 2.0 -verkottumismatkalle New Yorkiin ja/tai Piilaaksoon syyskuussa. Nopeimmille on tarjolla myös maksutonta valmennusta ennen matkaa.

Matka on vuonna 2013 suuren suosion saaneen Health 2.0 -konferenssimatkan täydennetty versio. Nyt Tekes ja Sitra tarjoavat matkakohteiksi New Yorkin 18.–19.9.2014 ja Piilaakson 21.–26.9.2014.

Kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös pitchaus- ja USA:n markkinoillepääsyvalmennus, joka järjestetään ennen matkaa 5.6.2014, 19.8.2014 ja 2.9.2014 Helsingissä. Maksuttomaan valmennukseen on rajoitettu määrä paikkoja.

Osallistujille on tarjolla

  • pitchaus- ja USA:n markkinoillepääsyvalmennus ennen matkaa
  • pitchausmahdollisuuksia pääomasijoittajille sekä New Yorkissa että Piilaaksossa
  • kahdenkeskisiä tapaamisia keskeisten yhdysvaltalaisten toimijoiden kanssa
  • tutustumiskäyntejä mielenkiintoisiin terveys- ja hyvinvointialan yrityksiin ja organisaatioihin (mm. hautomo) New Yorkin ja Piilaakson alueellatietoiskuja terveysalan toimijoista, esim. Google ja Microsoft
  • alennettu osallistumismaksu Health 2.0 -konferenssiin
  • alennettu huonehinta hotellista.

New Yorkissa on tarkoitus tutustua mm. osavaltion jo noin viiden miljoonan hengen potilastiedot kattavaan SHIN-NY-järjestelmään (The Statewide Health Information Network of New York). Jotta potilas pystyy hyödyntämään järjestelmän tarjoamia tietoja, tarvitaan vielä sovelluskehittäjien ja palveluntuottajien panosta. Tässä voi avautua mahdollisuuksia suomalaisyrityksille. Vierailemme myös mielenkiintoisissa yrityksissä, ja tapaamme sijoittajia.

Piilaaksossa on mahdollisuus osallistua Health 2.0 -konferenssiin 22.9.–24.9. Siellä on odotettavissa erinomaisia esityksiä mm. omahoidon alueelta - keynote speakerinä on viime syksynä Suomessa vieraillut Eric Topol. Konferenssissa käsitellään myös datamassan (environmental data, genomics, EMRs, personal trackers) hyödyntämistä kuluttajan ja terveydenhuollon ammattilaisen päätöksenteossa osana ennaltaehkäisevää toimintaa. Lisäksi esillä ovat terveydenhuollon vakuutusmarkkinat.

Konferenssin yhteydessä yrityksille tarjoutuu useita mahdollisuuksia omien tuotteidensa ja palveluidensa asiakas- tai käyttäjähyötyjen esittelyyn ja partneroitumiseen.

Ilmoittaudu pian!

Matkalle lähtijät vastaavat omista matka- ja majoitusvarauksistaan ja konferenssi-ilmoittautumisistaan sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

Lue lisää Sitran verkkosivuilta ja ilmoittaudu mukaan 15.5. mennessä!

 

Pia Mörk