Tekes Cafe haastaa musiikkibisneksen uudistumaan

Tunnetko digitalisoitumisen tuomat uudet mahdollisuudet yrityksesi toimintamalleille ja -tavoille? Teetkö bisnestä toimialarajoja rikkomalla ja yllättäviäkin näkökulmia ennakkoluulottomasti yhdistämällä vai toimitko vallitsevan käytännön mukaisesti? Tunnetko asiakkaasi muuttuvat halut ja tarpeet vai tyydytkö rakentamaan asiakasymmärrystä totutuilla tavoilla, riskittömästi?

Tekesin Fiiliksestä fyrkkaa-ohjelma kannustaa luovien alojen yrityksiä ajattelemaan ja tekemään bisnestä uudella, erilaisella ja erottuvalla tavalla! Tekesin rahoituksen avulla yrityksesi voi ottaa loikan uuteen suuntaan ja tehdä asioita, jotka mahdollistavat kasvun ja menestyksen tulevaisuudessa.

Musiikki & Mediaan 16.-19.10. Fiiliksestä fyrkkaa-ohjelma tuo Tekes Cafeen, jossa voit pohtia näitä kysymyksiä yhdessä Tekesin asiantuntijoiden kanssa. Tekes Cafessa on hakuklinikka, josta saat koko tapahtuman ajan tietoa Tekesin rahoitusmahdollisuuksista. Lisäksi järjestämme tietoiskuja, joissa jo rahoitusta saaneet yritykset jakavat kokemuksiaan kehittämisestä sekä yhteistyöstä Tekesin kanssa. Ja tietysti tarjolla on hyvää seuraa, kahvia ja pientä purtavaa, koko tapahtuman ajan!

www.musiikkimedia.fi

Eero Lukin